The last comment and 103 other comment(s) need to be approved.

Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4114 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. Silke uit Peer

  Gisteren voor het eerst een Ladies Night mee gemaakt en het was geweldig. Niet te vergelijken met een andere upperparty. Het wordt op een veel speelsere, gezelligere en leerrijke manier uitgelegd. Bovendien is Andrea een super leuke en lieve vrouw die dat zeker nog eens mag komen doen. Ook het assortiment is heel groot en er zit voor iedereen iets bij. Zeker een aanrader voor een gezellige avond met de vriendinnen.

  Beantwoorden
 2. Valetie Floor uit Zandvliet

  Het was een superleuke avond.
  Consulente Fran bracht de sfeer er onmiddellijk in met de juiste spelletjes/opdrachten. Ze maakte alles bespreekbaar waardoor we ons direct op ons gemak voelden.
  Een echte aanrader voor een gezellige meidenavond!

  Beantwoorden
 3. Jolien uit Herenthout

  Super fijne avond met de vriendinnen. Wij als leken hebben ons laten onderdompelen. De consulente voelde perfect aan wat onze noden waren en speelde hier op in. Door de spelletjes tussendoor en losse sfeer die de consulente creëerde was iedereen op zijn gemak. Een dikke aanrader!

  Beantwoorden
 4. kristel uit kinrooi

  Tamara is een super vrouw, die legt het uit met de nodige humor maar ook met de nodige passie!
  Blijf zo verder doen!!!
  We hebben genoten van deze avond

  Beantwoorden
 5. Tinne uit Mol

  Sanne, wat een leuke avond! Veel bijgeleerd, veel gelachen fantastisch! Hilarische avond, merci Sensuele Sanne 😉

  Tantra Tinne 🧡

  Beantwoorden
 6. Sanne uit Son

  Een super leuke avond gehad met de meiden. Een leuke en gezellige consulente die wist waar ze over praatte. Top!

  Beantwoorden
 7. Dubois Katrin uit Duffel

  We waren niet met zoveel, maar toch een paar goedlachse dames. het was een top avond om van te trillen…😜
  Alles duidelijk uitgelegd, leuke activiteiten, echt fun en voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 8. Leen Van Deun uit Mol

  Wat een leuke avond hebben wij gehad 👌🏻 Een toppertje, dat was het echt! De ideale formule voor een leuke Ladies avond!

  Beantwoorden
 9. Marleen uit Weelde

  Gisteren een Ladies Night gehad met Sara en Kaat. Het was een superavond! Toch weer veel bijgeleerd en ik heb er veel zin in om te starten als consulente met net zoveel enthousiasme als deze dames, toppie!!!

  Beantwoorden
 10. Jasmina uit Wortel

  Gisteren een Ladies Night gehad en was super. Vindt het fijn dat er ook gebabbeld wordt tussendoor en de weetjes en spelletjes maken het verschil.
  Dank je Andrea voor de fijne avond!

  Beantwoorden
 11. Eedith

  Ladies Night was voor mij een geweldig leuke avond! Ik vond de presentatie heel professioneel en leerrijk maar ook zeker heel gemoedelijk! Dat stelde mij ook meteen op mijn gemak. Alles kon gezegd worden en dat was fijn. En voor mij een nieuwe stap in de sekstoys 😛.

  Beantwoorden
 12. Xiomara

  30/09/18 heb ik mijn eerste ervaring met een homeparty van Ladies Night gehad. Het was een leuke mix van gezelligheid, open praten over seks en goede uitleg over de producten. De interactieve spelletjes tussendoor waren een grote meerwaarde in vergelijking met de reeds gekende homeparties. Het doorbreekt taboes en geeft een aangename, toffe sfeer. Een echte aanrader als je een originele en gezellige avond met vriendinnen wil beleven. De consulente heeft het ook super vlot en interessant aangebracht. Dank daarvoor.

  Beantwoorden
 13. Andrea

  Top concept. Weet jij hoe groot de clitoris is? Veel wist je datjes kom je op een leuke manier te weten. Het kiezen van een speeltje gebeurd dan niet obv kleur maar obv hoe kan dit een meerwaarde zijn voor mij… voor ons!

  Beantwoorden
 14. Debbie

  Er was een topavond beloofd en het is een topavond geworden :). Maar met zo’n TOPmadam kan dat ook niet anders!!! Een leuk gamma dat voor iedereen toegankelijk is. Doe zo verder!!!

  Beantwoorden
 15. Foxy

  Waarheid durven of doen?
  Waarheid: het was een topparty,
  aangenaam kader, toffe lady’s & leerrijk
  Durven: laat je meenemen in de wondere wereld van genot & spanning!
  Doen: boek snel een Ladies Night voor een onvergetelijke avond met jouw vriendinnen

  Beantwoorden
 16. Angelique Blom uit Zevenhoven

  Het was afgelopen donderdag een topavond 23 augustus!!!! Dank je wel Maas!!! We hebben ontzettend gelachen en er ging een wereld open voor sommige van ons….
  Iedereen voelde zich op haar gemak en heb hele leuke reacties gehad van iedereen!!!
  Je had al een party gegeven bij Esther wat ook super was!!!
  Deze houden we erin (ik bedoel deze avond dan haha)
  Volgend jaar gaan we m nog een keer overdoen!!!

  ??? Liekie

  Beantwoorden
 17. Lucretia uit Amsterdam

  Heel erg leuk, mijn gasten waren verrast. Claudia Boelens was onze consulente haar presentatie was informatief kortom een leuke ervaring voor de dames.

  Claudia namens mij en de girls bedankt?

  Beantwoorden
 18. Mirjam Smink uit Amersfoort

  21 juli met Astrid een super gezellige leuke avond gehad die we zeker nog is gaan organiseren. Was top thnx Astrid voor de topavond. Liefs van alle meiden die er waren en van mij Mirjam

  Beantwoorden
 19. Sharon uit Zandvoort

  Dit was de tweede keer dat Natasja langs kwam voor een leuke meiden avond. Met allebij de vriendinnen groepen hebben we erg veel gelachen en een top avond gehad. Op beide avonden hebben bijna alle meiden iets leuks uitgekozen waar zij en eventueel partners heel blij van worden!

  Natasja is super relaxt en je merkte dan ook al snel dat alle schaamte verdwijnt bij alle meiden. Iedereen komt los en steeds meer verhalen rollen over tafel! Dit komt vooral doordat Natasja zich open stelt en ervaringen deelt. Ook al mijn vriendinnen vonden het erg leuk! We hebben ons goed vermaakt?!

  Bedankt Natasja! En tot snel!!

  Beantwoorden
 20. Geniesa Maayen uit Kudelstaart

  Het was super gezellig. Mijn meiden en ik heb genoten en heel wat geleerd. Dankjewel Claudia voor een fantastische avond.

  Beantwoorden
 21. Nadia uit Gouda

  Mijn vriendinnen en ik hebben op 27 juli een super gezellige Ladies Night gehad met consulente Astrid. Mede door de super enthousiaste houding, spontaniteit en humor van Astrid, hebben wij een top avond gehad waar geen onderwerp te gek was en waarbij iedereen zich op haar gemakt voelde. Bedankt voor de super gezellige avond Astrid, topper!

  Beantwoorden
 22. Roxanne uit Leiden

  Wij hebben 3 augustus een onwijs fijne party gehad met Bianca. Mede door haar relaxte en open houding werd het een topavond. Alle meiden vonden het heel erg leuk en de meiden die het van tevoren toch nog best een beetje gek en spannend vonden waren uiteindelijk toch ontzettend enthousiast. Dus onwijs bedankt voor de leuke party en wie weet tot de volgende!

  Beantwoorden
 23. Delilah Senders uit DOORN

  Wij hadden een super Ladies Night 20 juli met Mariska. Alles werd leuk verteld en hoe de meeste dames zich beter op hun gemak voelde. Door de warmte heb ik met mijn vriendin zo geregeld dat wij haar tuin konden gebruiken. Wij hebben veel zitten lachen en veel geleerd. Zeker weten voor herhaling vatbaar. Bedankt Mariska

  Beantwoorden
 24. Afaina uit Almere

  Wij hadden een Ladies Night met consulente Marianne! Ze heeft er voor de tweede keer een super avond van gemaakt. De sfeer zat er goed in. Marianne bedankt voor de leuke avond en je gezelligheid. Tot nog een keer!

  Beantwoorden
 25. Yvonne van oosten uit Geervliet

  Wij hadden 28 juli een super gezellige Ladies Night verzorgd door Claudia. Bedankt voor deze avond en tot de volgende keer.

  Beantwoorden
 26. Rianne uit Uithoorn

  Wij hebben 20 juli een enorm gezellige avond gehad tijdens de Ladies Night die Claudia voor ons verzorgd had!! Ze was duidelijk, behulpzaam, in voor een geintje en nam de tijd voor ons. Ze maakte onze vriendinnenavond tot een avond om nooit meer te vergeten.
  Claudia bedankt!

  Beantwoorden
 27. Hanneke uit Nieuwkoop

  We hadden zaterdag jl. Een party met Femke! Ze heeft alle 11 meiden onder controle weten te houden, haha. Super leuke vrouw en super gezellige en hilarische avond gehad! Bedankt Femke! Voor evt volgende party’s weten we je te vinden!

  Beantwoorden
 28. Peggy Totté uit Brunssum

  Op 12 juli jl weer een geweldige party gehad bij ons moeder thuis. Consulente Leentje als altijd geweldig! Ik heb de massage kaars bourbon besteld en de levering was snel. Alleen bij het open maken van mijn pakketje. Zag ik dat deze in aluminium folie was ingepakt en de inhoud van de kaars voor de helft gesmolten is en los in het doosje zat en over het porselein gelopen was. Dit vind ik persoonlijk heel jammer. Mss een optie om de verpakking te verbeteren met deze tropische temperaturen. Reactie Ladies Night: klacht is naar tevredenheid van klant opgelost.

  Beantwoorden
 29. Bettie uit Veenendaal

  Superleuke ladiesnight gehad met Astrid. Was gezellig, veel gelachen, veel geleerd en ons echt reuze geamuseerd! Astrid bedankt en tot de volgende party ❤️

  Beantwoorden
 30. Jacqueline uit Amsterdam

  Hartstikke leuke en gezellige avond gehad. Mooie producten gezien, lekker laagdrempelig ook voor meiden die het evt gênant vinden of zich schamen. Macherie voelt prima aan wat voor groep ze voor zich heeft zitten.

  Beantwoorden
 31. Stéphanie uit Bennebroek

  Het was een super gezellige meidenavond met Natascha als consulente. We hebben gelachen en ook nog eens fijne producten kunnen aanschaffen. Zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 32. Demi uit Hooglanderveen

  Onze consulente Marianne heeft er weer een top avond van gemaakt. Samen met je vriendinnen een heerlijke avond om te lachen. We hebben er erg van genoten. Dankjewel Marianne!!!

  Beantwoorden
 33. Pip Balfoort uit Almere

  Op 18 juli hebben wij een Ladies Night gehouden met Claudia. Wij hebben een super leuke, interessante en gezellige avond gehad. Claudia heeft ook alle vragen duidelijk beantwoord en een gezellige sfeer in de avond gebracht. Wij hebben genoten!

  Beantwoorden
 34. Joyce uit Kerkrade

  Super leuk, telkens weer! Onze consulente Jessica weet het altijd orgineel te houden…

  Beantwoorden
 35. Anneloes uit Utrecht

  Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige avond gehad met consulente Claudia! Dit was de tweede keer voor onze groep en we hebben ontzettend gelachen met zijn allen en een heerlijke vriendinnenavond gehad. Heel leuk om dit te blijven doen, volgend jaar weer!

  Beantwoorden
 36. Meredith uit Almere

  Was TOP! Zoals een Ladies Night hoort te zijn.???? Onze consulente Larissa heeft super leuk gedaan!! ? Geen op- of aanmerkingen!!

  Beantwoorden
 37. Kim uit Haarlem

  Mijn Ladies Night was helemaal top, we hebben genoten en gelachen met z’n allen. Onze host Macherie was geweldig, lekker comfortabel! Kan niet wachten op de volgende Ladies Night!

  Beantwoorden
 38. Michelle uit Brunssum

  Gisteren weer een super gezellige party gehad! Nog steeds buikpijn van het lachen. Zeer zeker niet mijn laatste party! Bedankt Leentje, je bent een topper!

  Beantwoorden
 39. Marita uit Almere

  7-7 Een super gaaf vrijgezellenfeest gegeven voor onze schoondochter. En als kers op de taart afgesloten met een supergezellige Ladies Night, gehost door Marianne, echt een super gezellige consulente. Zoveel gelachen, en een paar van de dames weer wat wijzer geworden op gebied van erotiek. Ook de spelletjes waren superleuk. Een superdag gehad.

  Beantwoorden
 40. Renate uit Tolkamer

  Super super gezellig. We hebben veel gelachen, het was echt een top avond.

  Beantwoorden
 41. Tedje uit Helmond

  Het was weer een super gezellige avond en wat hebben we weer heerlijk gelachen. Nicole, super bedankt weer en tot de volgende party. ???

  Beantwoorden
 42. Désiré uit Lelystad

  Claudia het was weer mega gezellig! Bedankt voor de leuke party ik zie je weer in oktober!❤ En Ladies Night ook bedankt voor de leuke ijsklontmal!

  Beantwoorden
 43. Celeste ter Beek uit Lobith

  Zaterdagavond een super gezellige Ladies Night gehad! Wat hebben we gelachen en natuurlijk weer leuke spulletjes gekocht! Kim ontzettend bedankt voor deze leuke avond! Iedereen was super enthousiast! En we zien je 3 aug weer he. ?? CAN’T WAIT. ?

  Beantwoorden
 44. Cynthia uit Ermelo

  Gisteren super leuke avond gehad. Shirley, bedankt en tot de volgende keer! Groetjes!

  Beantwoorden
 45. Ingeborg uit Hilversum

  Geweldige en gezellige avond. Duidelijke uitleg.

  Beantwoorden
 46. Cassandra Miedema uit Heerlen

  Wij vonden het alle een leuke spannende avond! Maartje heeft zeker voor een leuke avond gezorgd, een echte aanrader!!!

  Beantwoorden
 47. Sylvana Spier uit Almere

  In ėėn woord gezegd TOP! Een ieder heeft genoten. Van een paar afwezigen nog een nabestelling gedaan en de rest kan haast niet wachten op een volgende party. Heel goed gedaan Marianne. Ga zo door! ?? Thkx you for this UNFORGETTABLE Evening.???

  Beantwoorden
 48. Willemijn uit Utrecht

  Niets was te gek voor MaCherie! Zij heeft 45 studentes tijdens onze party ondanks de drukte op hun gemak gesteld en informatie gegeven. Alle dames zijn in groepjes bij haar langsgekomen en vonden het allemaal heel leuk en leerzaam! Enige minpuntje was dat we de cadeautjes die mee waren niet open hebben gemaakt…

  Beantwoorden
 49. Maria Maciel Swier uit Hilversum

  Was een top avond! Astrid doet erg leuk en is zo ervaren, ze weet iedereen op haar gemak te laten voelen. Iedere dame zou dit met haar vriendinnen, collega’s of familie (vrouwelijke natuurlijk) moeten doen. Taboe doorbreken! Jezelf een mooi kado doen want ieder vrouw verdiend een heerlijk genot!

  Beantwoorden
 50. Sonja Dekker-Romeijn uit Alkmaar

  Super gezellige party gehad met Macherie. Wat een heerlijk mens!! Geweldig genoten.

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »