The last comment and 32 other comment(s) need to be approved.

Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4142 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Lenka De Laet uit Puurs

  Ik heb op 28 december een Ladies Night laten doorgaan bij mij thuis voor mijn 21ste verjaardag. Ik en mijn vriendinnen hebben enorm genoten van de gezellige avond. Consulente Julie heeft enorm veel info meegegeven over de verschillende producten en ze had meteen een antwoord klaar op al onze vragen. Ze had veel geduld en was super lief. Dankzij de leuke activiteiten tussendoor, ontstond er vanaf seconde 1 een heel fijne, ontspannen sfeer. Ook was er keuze uit een erg groot en veelzijdig assortiment en waren de gastvrouw kortingen enorm interessant. Als ik punten moet geven, geef ik zeker en vast een dikke 11/10! Want een 10 zou zelfs te weinig zijn. Het was een fantastische avond! Zeker voor herhaling vatbaar!😊

  Beantwoorden
 2. Ellen uit Eeklo

  Zaterdag een zeer toffe party gehad met consulente Lise! Zeker een aanrader! Zeer lief en geduldig meisje met veel uitleg en veel vragen beantwoord! Super bedankt 🙂

  Zeker voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 3. Pauline uit Gent

  Ik had vorig weekend een fantastische Ladies Night met fantastische consulente Lise! Ze zorgde ervoor dat ik met mijn vriendinnen een enorm leuke en leerrijke avond beleefd heb. Haar uitleg was professioneel, maar er kon ook gelachen worden en ze liet ons toe openhartig te zijn. Kortom: een geslaagde avond! Voor een volgende Ladies Night zou ik Lise zeker aanraden als consulente!

  Beantwoorden
 4. Justine Naessens uit 1000

  Ik had gisteren de Ladies Night party met consulente Lise en het was top. Ze was zeer eerlijk en haar aanraders waren erg persoonlijk gericht op haar publiek. Ook had ze veel geduld en heeft ze mij veel geleerd. Ik zou consulente Lise absoluut aanraden voor een party!

  Beantwoorden
 5. Iene uit Sint-truiden

  Onze vrijdagavond werd uiteindelijk een super leuke, spontane, funny & funky Ladies Night!! Dankzij onze fantastische consulente Lizzy, hebben we ons fantastisch geamuseerd! Er werd veel gelachen, maar er werden ook openhartige, interessante en leerrijke gesprekken gevoerd! Mijn volgende Ladies Night party staat dan ook al gepland! Wij kijken uit naar de volgende party!

  Beantwoorden
 6. Anneloes uit Essen

  Geslaagde avond! Consulente Marleen houdt erg goed de balans tussen een stukje educatie en een stevige hoeveelheid vermaak. Mijn eerste Ladies Night en wat mij betreft, mede dankzij consulente Marleen, voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 7. Daisy uit Gingelom

  Het was een zeer geslaagde avond. Onze consulente Annelies zorgde voor een ontspannen en leuke sfeer. Je kon je vragen stellen, legde alles op een hele leuke manier uit. Ze deed dat supergoed!

  Beantwoorden
 8. Marie Verstraete uit Balen

  Wat een avond!!
  Ik kan voor alle dames spreken dat we een fantastische ervaring hadden op onze eerste (maar zeker niet de laatste) ladies night!
  We hebben er allemaal erg van genoten. Het hele concept zit gewoon juist, een perfecte match tussen leuke spelletjes en ontdekken wat voor leuks er allemaal op de markt is!

  Ook even een special thanks aan de fantastische consulente die wij hadden, Sara deed het ongelooflijk goed vol passie en overgave! Haar wil ik dan via deze weg nog even extra in de bloemetjes zetten. Dankjewel Sara!!

  Beantwoorden
 9. Emmeline uit Puurs

  Bedankt voor de zéér geslaagde avond! Anne was de perfecte consulente. Ze gaf professionele en duidelijke uitleg met een grote glimlach, maar gaf ons ook de ruimte om tussentijds wat te tetteren. We hadden de avond niet beter kunnen voorstellen! Bedankt Anne!

  Beantwoorden
 10. Ramona Zadnikar uit Maasmechelen

  Het was een heel leuke fijne ervaring
  Ontspannen leuke sfeer
  Duidelijke, ongedwongen professionele uitleg maar bovenal heel leuk dat alles open en eerlijk besproken wordt.

  Beantwoorden
 11. Eva uit Leuven

  De Ladies Night was een heel fijne en interessante ervaring! Onze consulente Silke zorgde voor een leuke en ontspannen sfeer, waarin we hebben van alles hebben bijgeleerd van haar maar ook van elkaar 🙂 echt een top avond! Bedankt!

  Beantwoorden
 12. Ludivine De Burchgraeve uit Meise

  De Ladies Night was geweldig! Iedereen was onder de indruk. Onze hostesse heeft een onvergetelijke avond bezorgd. Meer dan geslaagd dus! Bedankt 🙂

  Beantwoorden
 13. Annelies wagemans uit Mol

  Gisteren voor de eerste een Ladies Night laten doorgaan bij mij thuis. Wat was dit een leuke avond. We hebben gelachen , tips gedeeld met elkaar. Echt een aanrader. Ook de spelletjes tussendoor waren een leuke manier om wat losser te worden. We gaan dit zeker nog eens over doen.

  Beantwoorden
 14. Zehra uit Wuustwezel

  Zeer gezellige avond.
  Dit is de 3e keer dat ik Marleen heb gehad en ze is de topper der toppers. Ze doet het zo goed dat ik geen van die ander hoef te zien.
  Binnenkort wil ik er zelf een houden en kan enkel slagen met haar erbij. Nog even en jullie collectie voltallig in mijn slaapkamerlade 🤫🎉🍆🍆🍆

  Beantwoorden
 15. Martien uit Bocholt

  Het was een super leuke avond. Was de homeparty van upperdear gewoon maar dit is zoveel meer dan een demonstratie. Interactief en speels. Zeker de moeite. Een gezellige avond met een super leuke consulente!

  Beantwoorden
 16. Caroline Vanaken uit Herk-de-Stad

  De Ladies Night was Top. Aangezien we maar met 6 waren hebben we ons toch goed geamuseerden en gelachen. Het was een geslaagde avond en dat dankzij Anne. Super bedankt.

  Beantwoorden
 17. Laura uit Koersel

  Op zaterdag 11/1/20 is de zeer enthousiaste Maud thuis een demo komen geven. Geen saaie verkooppraatjes, maar een speelse doch leerrijke kennismaking met een leuk gamma aan speeltjes! Ze hielp iedereen die hulp nodig had met kiezen op de juiste weg, door de juiste vragen te stellen en duidelijke uitleg te geven. Tussendoor een eedaflegging, naamsverandering en kaartspel waardoor het ijs meteen gebroken was en de hele groep loskwam! Dus zeker geen saaie doorgeefsessie, al kregen we wel de kans alles eens te bekijken en middeltjes te proeven/proberen (op de handen). Kortom het was TOP! En zeker voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 18. Mariska uit Kapellen

  Onze Ladies Night was geweldig, fijne consulente, duidelijke uitleg en leuke grappige spelletjes, top meiden avond!💓 ook levering verliep perfect en snel

  Beantwoorden
 19. Melissa Vercruysse uit Oosteeklo

  Wat een zalige avond! Cristina is echt een top consulente! We hebben ons super geamuseerd! Een echte aanrader!!

  Beantwoorden
 20. Thalita vanderschaeghe uit Oostende

  Wij hebben gisteren een super avond gehad
  Cristina heeft alles super tip top gebracht
  En we voelde ons allemaal heel goed bij haar
  Dikke duim voor Cristina
  Gr thalita

  Beantwoorden
 21. Ilse uit Kapelle-op-den-Bos

  Geweldig leuke avond gehad! Supergezellig en perfecte combinatie van spelletjes en demonstratie! Top consulente Caro zorgde ervoor dat iedereen op zijn gemak gesteld was! Dankuwel Caro van Ladies Night!

  Beantwoorden
 22. Ine uit Dilbeek

  Wat een avond! Wat een topconsulente! Laetitia is super enthousiast en zeer goed in wat ze doet en vertelt!

  Beantwoorden
 23. Julie Coart uit Dilbeek

  Laetitia heeft ons een super fijne avond bezorgd!
  Super enthousiast & zeer open minded. We waren volledig op ons gemak & dat is wel echt belangrijk.
  Ik wil haar zeker nog eens terug zien voor een demo.

  Merci Laetitia

  Beantwoorden
 24. Mirthe uit Leuven

  Wij hebben een super gezellige avond gehad waar heel wat is afgelachen. Onze consulente Emma heeft dat echt super gedaan, zeker gezien wij een grote groep van giechelende meiden waren! Iedereen voelde zich op zijn gemak en heeft enorm genoten!!

  Beantwoorden
 25. Lenka pe uit Dworp

  Een super leuke (en grappige) avond gehad dankzij consulente Laetitia!
  Al direct een volgende Ladies Night gepland voor volgend jaar!

  Beantwoorden
 26. Jorien uit BergenopZoom

  Wat hebben we leuke en gezellige avond gehad, we hebben veel gelachen, geproefd, gelikt en gevoeld 😁 onze gastvrouw Marleen heeft t op n leuke en speelse manier gebracht, bedankt Marleen!

  Beantwoorden
 27. Katrien uit Keerbergen

  Supergezellig, kei leuk ingekleed met leuke spelletjes, shotjes…
  Fijn dat het niet enkel de producten voorstellen was maar dat er tijd werk gemaakt voor spelletjes tussendoor om elkaar nog beter te leren kennen!
  Iedereen was fan!

  Beantwoorden
 28. Danielle uit Tessenderlo

  Wat een geweldige lachavond hebben we gehad. Ik die dacht naar een tupperware avondje te gaan was aangenaam verrast. jeetje… ik weet gelukkig weer dat ik toch nog buikspieren heb 😜 @consulentesarah deed het echt SUPER! Het was een toffe bende en een gezellige avond bij een van mijn vriendinnen.

  Beantwoorden
 29. Tasja uit Deklinge

  Heel goede uitleg van Greet gekregen op deze leuke avond.

  En dit alles op een zeer leuke manier gebracht !

  Beantwoorden
 30. Evelien uit Geraardsbergen

  Wij hebben gisteren heel hard genoten van onze eerste Ladies Night. Deze avond zal nog lang nazinderen. Merci Cindy!

  Beantwoorden
 31. Jellien uit Berendrecht

  Voor mijn eigen verjaardag een Ladies Night georganiseerd. Een super vlotte en aangename consulente die de avond compleet heeft gemaakt! Heel fijn afwisselend met kennis/weetjes, spelletjes en spulletjes. Was een top avond!

  Beantwoorden
 32. Laeticia uit Borlo

  Hoi,
  graag wil ik laten weten dat Judith dit geweldig heeft gedaan!
  Leuke avond met een top consulente!

  Beantwoorden
 33. Sarah uit Neeroeteren

  Super leuke avond gehad! Fijne groep en super gebracht door consulente Sanela!! Geen dood moment, super uitleg en staat open voor alle vragen! Top top top!!

  Beantwoorden
 34. Aline uit Hoboken

  Een fantastiche avond gehad met Ladies Night! Er was een fijne sfeer met veel gelach en gebabbel. Dit ook door de enorm fijne en goedlachse consulente Greet 🙂

  Beantwoorden
 35. Sexy stien uit Meeuwen

  Onze Ladies Night was een groot succes!

  Beantwoorden
 36. Jessica uit LANDEN

  Zalige avond, heel gezellig, veel uitleg gekregen, alles mogen ruiken & proeven
  Dank u Cindy ! Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 37. Jessica uit LANDEN

  Het was heel leuk en gezellig!
  Alles mogen ruiken, proeven, de uitleg… Het was TOP!
  Dank u Cindy voor de geweldige avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

  Beantwoorden
 38. anja vranken uit Balen

  Het was top !

  Beantwoorden
 39. Brenda uit Londerzeel

  Het was een superleuke avond.
  Consulente Sanne bracht de sfeer er onmiddellijk in met de juiste spelletjes/opdrachten. Ze maakte alles bespreekbaar waardoor we ons direct op ons gemak voelden.
  Een echte aanrader voor een gezellige meidenavond!

  Beantwoorden
 40. Silke uit Peer

  Gisteren voor het eerst een Ladies Night mee gemaakt en het was geweldig. Niet te vergelijken met een andere upperparty. Het wordt op een veel speelsere, gezelligere en leerrijke manier uitgelegd. Bovendien is Andrea een super leuke en lieve vrouw die dat zeker nog eens mag komen doen. Ook het assortiment is heel groot en er zit voor iedereen iets bij. Zeker een aanrader voor een gezellige avond met de vriendinnen.

  Beantwoorden
 41. Valetie Floor uit Zandvliet

  Het was een superleuke avond.
  Consulente Fran bracht de sfeer er onmiddellijk in met de juiste spelletjes/opdrachten. Ze maakte alles bespreekbaar waardoor we ons direct op ons gemak voelden.
  Een echte aanrader voor een gezellige meidenavond!

  Beantwoorden
« Oudere Reacties