The last comment and 17 other comment(s) need to be approved.

Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4086 antwoorden
« Oudere Reacties
 1. Angelique Blom uit Zevenhoven

  Het was afgelopen donderdag een topavond 23 augustus!!!! Dank je wel Maas!!! We hebben ontzettend gelachen en er ging een wereld open voor sommige van ons….
  Iedereen voelde zich op haar gemak en heb hele leuke reacties gehad van iedereen!!!
  Je had al een party gegeven bij Esther wat ook super was!!!
  Deze houden we erin (ik bedoel deze avond dan haha)
  Volgend jaar gaan we m nog een keer overdoen!!!

  ??? Liekie

  Beantwoorden
 2. Lucretia uit Amsterdam

  Heel erg leuk, mijn gasten waren verrast. Claudia Boelens was onze consulente haar presentatie was informatief kortom een leuke ervaring voor de dames.

  Claudia namens mij en de girls bedankt?

  Beantwoorden
 3. Mirjam Smink uit Amersfoort

  21 juli met Astrid een super gezellige leuke avond gehad die we zeker nog is gaan organiseren. Was top thnx Astrid voor de topavond. Liefs van alle meiden die er waren en van mij Mirjam

  Beantwoorden
 4. Sharon uit Zandvoort

  Dit was de tweede keer dat Natasja langs kwam voor een leuke meiden avond. Met allebij de vriendinnen groepen hebben we erg veel gelachen en een top avond gehad. Op beide avonden hebben bijna alle meiden iets leuks uitgekozen waar zij en eventueel partners heel blij van worden!

  Natasja is super relaxt en je merkte dan ook al snel dat alle schaamte verdwijnt bij alle meiden. Iedereen komt los en steeds meer verhalen rollen over tafel! Dit komt vooral doordat Natasja zich open stelt en ervaringen deelt. Ook al mijn vriendinnen vonden het erg leuk! We hebben ons goed vermaakt?!

  Bedankt Natasja! En tot snel!!

  Beantwoorden
 5. Geniesa Maayen uit Kudelstaart

  Het was super gezellig. Mijn meiden en ik heb genoten en heel wat geleerd. Dankjewel Claudia voor een fantastische avond.

  Beantwoorden
 6. Nadia uit Gouda

  Mijn vriendinnen en ik hebben op 27 juli een super gezellige Ladies Night gehad met consulente Astrid. Mede door de super enthousiaste houding, spontaniteit en humor van Astrid, hebben wij een top avond gehad waar geen onderwerp te gek was en waarbij iedereen zich op haar gemakt voelde. Bedankt voor de super gezellige avond Astrid, topper!

  Beantwoorden
 7. Roxanne uit Leiden

  Wij hebben 3 augustus een onwijs fijne party gehad met Bianca. Mede door haar relaxte en open houding werd het een topavond. Alle meiden vonden het heel erg leuk en de meiden die het van tevoren toch nog best een beetje gek en spannend vonden waren uiteindelijk toch ontzettend enthousiast. Dus onwijs bedankt voor de leuke party en wie weet tot de volgende!

  Beantwoorden
 8. Delilah Senders uit DOORN

  Wij hadden een super Ladies Night 20 juli met Mariska. Alles werd leuk verteld en hoe de meeste dames zich beter op hun gemak voelde. Door de warmte heb ik met mijn vriendin zo geregeld dat wij haar tuin konden gebruiken. Wij hebben veel zitten lachen en veel geleerd. Zeker weten voor herhaling vatbaar. Bedankt Mariska

  Beantwoorden
 9. Afaina uit Almere

  Wij hadden een Ladies Night met consulente Marianne! Ze heeft er voor de tweede keer een super avond van gemaakt. De sfeer zat er goed in. Marianne bedankt voor de leuke avond en je gezelligheid. Tot nog een keer!

  Beantwoorden
 10. Yvonne van oosten uit Geervliet

  Wij hadden 28 juli een super gezellige Ladies Night verzorgd door Claudia. Bedankt voor deze avond en tot de volgende keer.

  Beantwoorden
 11. Rianne uit Uithoorn

  Wij hebben 20 juli een enorm gezellige avond gehad tijdens de Ladies Night die Claudia voor ons verzorgd had!! Ze was duidelijk, behulpzaam, in voor een geintje en nam de tijd voor ons. Ze maakte onze vriendinnenavond tot een avond om nooit meer te vergeten.
  Claudia bedankt!

  Beantwoorden
 12. Hanneke uit Nieuwkoop

  We hadden zaterdag jl. Een party met Femke! Ze heeft alle 11 meiden onder controle weten te houden, haha. Super leuke vrouw en super gezellige en hilarische avond gehad! Bedankt Femke! Voor evt volgende party’s weten we je te vinden!

  Beantwoorden
 13. Peggy Totté uit Brunssum

  Op 12 juli jl weer een geweldige party gehad bij ons moeder thuis. Consulente Leentje als altijd geweldig! Ik heb de massage kaars bourbon besteld en de levering was snel. Alleen bij het open maken van mijn pakketje. Zag ik dat deze in aluminium folie was ingepakt en de inhoud van de kaars voor de helft gesmolten is en los in het doosje zat en over het porselein gelopen was. Dit vind ik persoonlijk heel jammer. Mss een optie om de verpakking te verbeteren met deze tropische temperaturen. Reactie Ladies Night: klacht is naar tevredenheid van klant opgelost.

  Beantwoorden
 14. Bettie uit Veenendaal

  Superleuke ladiesnight gehad met Astrid. Was gezellig, veel gelachen, veel geleerd en ons echt reuze geamuseerd! Astrid bedankt en tot de volgende party ❤️

  Beantwoorden
 15. Jacqueline uit Amsterdam

  Hartstikke leuke en gezellige avond gehad. Mooie producten gezien, lekker laagdrempelig ook voor meiden die het evt gênant vinden of zich schamen. Macherie voelt prima aan wat voor groep ze voor zich heeft zitten.

  Beantwoorden
 16. Stéphanie uit Bennebroek

  Het was een super gezellige meidenavond met Natascha als consulente. We hebben gelachen en ook nog eens fijne producten kunnen aanschaffen. Zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 17. Demi uit Hooglanderveen

  Onze consulente Marianne heeft er weer een top avond van gemaakt. Samen met je vriendinnen een heerlijke avond om te lachen. We hebben er erg van genoten. Dankjewel Marianne!!!

  Beantwoorden
 18. Pip Balfoort uit Almere

  Op 18 juli hebben wij een Ladies Night gehouden met Claudia. Wij hebben een super leuke, interessante en gezellige avond gehad. Claudia heeft ook alle vragen duidelijk beantwoord en een gezellige sfeer in de avond gebracht. Wij hebben genoten!

  Beantwoorden
 19. Joyce uit Kerkrade

  Super leuk, telkens weer! Onze consulente Jessica weet het altijd orgineel te houden…

  Beantwoorden
 20. Anneloes uit Utrecht

  Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige avond gehad met consulente Claudia! Dit was de tweede keer voor onze groep en we hebben ontzettend gelachen met zijn allen en een heerlijke vriendinnenavond gehad. Heel leuk om dit te blijven doen, volgend jaar weer!

  Beantwoorden
 21. Meredith uit Almere

  Was TOP! Zoals een Ladies Night hoort te zijn.???? Onze consulente Larissa heeft super leuk gedaan!! ? Geen op- of aanmerkingen!!

  Beantwoorden
 22. Kim uit Haarlem

  Mijn Ladies Night was helemaal top, we hebben genoten en gelachen met z’n allen. Onze host Macherie was geweldig, lekker comfortabel! Kan niet wachten op de volgende Ladies Night!

  Beantwoorden
 23. Michelle uit Brunssum

  Gisteren weer een super gezellige party gehad! Nog steeds buikpijn van het lachen. Zeer zeker niet mijn laatste party! Bedankt Leentje, je bent een topper!

  Beantwoorden
 24. Marita uit Almere

  7-7 Een super gaaf vrijgezellenfeest gegeven voor onze schoondochter. En als kers op de taart afgesloten met een supergezellige Ladies Night, gehost door Marianne, echt een super gezellige consulente. Zoveel gelachen, en een paar van de dames weer wat wijzer geworden op gebied van erotiek. Ook de spelletjes waren superleuk. Een superdag gehad.

  Beantwoorden
 25. Renate uit Tolkamer

  Super super gezellig. We hebben veel gelachen, het was echt een top avond.

  Beantwoorden
 26. Tedje uit Helmond

  Het was weer een super gezellige avond en wat hebben we weer heerlijk gelachen. Nicole, super bedankt weer en tot de volgende party. ???

  Beantwoorden
 27. Désiré uit Lelystad

  Claudia het was weer mega gezellig! Bedankt voor de leuke party ik zie je weer in oktober!❤ En Ladies Night ook bedankt voor de leuke ijsklontmal!

  Beantwoorden
 28. Celeste ter Beek uit Lobith

  Zaterdagavond een super gezellige Ladies Night gehad! Wat hebben we gelachen en natuurlijk weer leuke spulletjes gekocht! Kim ontzettend bedankt voor deze leuke avond! Iedereen was super enthousiast! En we zien je 3 aug weer he. ?? CAN’T WAIT. ?

  Beantwoorden
 29. Cynthia uit Ermelo

  Gisteren super leuke avond gehad. Shirley, bedankt en tot de volgende keer! Groetjes!

  Beantwoorden
 30. Ingeborg uit Hilversum

  Geweldige en gezellige avond. Duidelijke uitleg.

  Beantwoorden
 31. Cassandra Miedema uit Heerlen

  Wij vonden het alle een leuke spannende avond! Maartje heeft zeker voor een leuke avond gezorgd, een echte aanrader!!!

  Beantwoorden
 32. Sylvana Spier uit Almere

  In ėėn woord gezegd TOP! Een ieder heeft genoten. Van een paar afwezigen nog een nabestelling gedaan en de rest kan haast niet wachten op een volgende party. Heel goed gedaan Marianne. Ga zo door! ?? Thkx you for this UNFORGETTABLE Evening.???

  Beantwoorden
 33. Willemijn uit Utrecht

  Niets was te gek voor MaCherie! Zij heeft 45 studentes tijdens onze party ondanks de drukte op hun gemak gesteld en informatie gegeven. Alle dames zijn in groepjes bij haar langsgekomen en vonden het allemaal heel leuk en leerzaam! Enige minpuntje was dat we de cadeautjes die mee waren niet open hebben gemaakt…

  Beantwoorden
 34. Maria Maciel Swier uit Hilversum

  Was een top avond! Astrid doet erg leuk en is zo ervaren, ze weet iedereen op haar gemak te laten voelen. Iedere dame zou dit met haar vriendinnen, collega’s of familie (vrouwelijke natuurlijk) moeten doen. Taboe doorbreken! Jezelf een mooi kado doen want ieder vrouw verdiend een heerlijk genot!

  Beantwoorden
 35. Sonja Dekker-Romeijn uit Alkmaar

  Super gezellige party gehad met Macherie. Wat een heerlijk mens!! Geweldig genoten.

  Beantwoorden
« Oudere Reacties