Hornyscoop Voorjaar 2020

Wat hebben de sterren deze lente voor jou in petto?

Hornyscoop Waterman

Kans op seks: Groot, heel groot
Kans op een orgasme: Doe-het-zelf

Heerlijk hè, die lentekriebels? Of zijn het stiekem fanny-flatters? Tot aan de maan en weer terug in dit geval want jeetje, jij straalt! Pluto staat versteld van die heerlijke zelfverzekerdheid. Self-service past helemaal bij je, zo lekker onafhankelijk. ‘’To the left, to the left, Beyoncé, move please! Geen water is jou als Waterman te diep. Probeer alleen je vriendinnen niet te vergeten, lieve Waterman. Doe-het-zelf geldt ook voor het organiseren van jullie hilarische vriendinnenavond. Dus: plan die datum, regel die cocktails, regel die nachos én regel die vriendinnenavond. Tot slot, gaat de liefde rechts- of linksom? De sterren kunnen het niet voorspellen lieve Waterman, net zoals het onbekend is welk pad jij zelf gaat nemen. Vergeet niet: ook naar Rome zijn meer wegen te bewandelen en zolang je onderweg bent en blijft is dat een goed teken, toch? Succes met zoeken!

 

Hornyscoop Vissen

Kans op seks: Uiteraard
Kans op een orgasme: Dito

Ding Dong… Orgasme-bezorgservice… Opendoen! Jij voelt je als een Vissen in het water als het aankomt op sexy tijd in de slaapkamer. Pssst, wat zat er in dat pakketje? Ik denk dat ik het stiekem wel kan raden, ondeugende Vissen. Maar wat het ook was, die brede glimlach staat je goed! Luister mooi mens, Jupiter voorspelt de komende tijd veel positiviteit. Go for it. Pak het in en neem het mee naar huis. Dit keer wil jij echt niet achter het net Vissen. Bestaat er eigenlijk iets wat nog beter is dan intense verliefdheid? Doe gerust een beetje extra moeite en de liefde van je leven blijft forever en eeuwig aan jouw zijde. Precies wat je wil, toch? Venus klapt in haar handjes en geniet vanuit het zonnestelsel stiekem met je mee.

 

Honyscoop Ram

Kans op seks: Zonder twijfel
Kans op een orgasme: Zelf doen 

Geven en nemen, onweerstaanbare Ram. Geef liefde en ontvang het terug. Tijd voor jezelf is ontzettend belangrijk, maar pas op dat je je focus én interesse blijft behouden. Als je het niet meer trekt, moet je duwen. Spice it up: doe-het-zelf, maar pak gerust een klein beetje hulp. Jupiter en Venus hebben zojuist overlegd en bedacht dat jij vanaf vandaag om de dag je best gaat doen om te stralen van geluk en sexyness! Verbaas jezelf én de rest van dit sexy universum, jij verlangt stiekem altijd naar vernieuwing. Welke basisingrediënten je hiervoor nodig hebt? Kaarsen (een massagekaars rekent Venus ook goed, Ram), rozenblaadjes, een goed glas Gin-Tonic en een DailyKaatesse. Voer dit succesvol uit en lust en liefde zullen je omarmen. Beloofd.

 

Hornyscoop Stier

Kans op seks: Sunday Funday 
Kans op een orgasme: 125%

Stier, ben jij een Sexperte in de Dop? Mars denkt van wel! Spring in de armen van Mars, hij neemt je de komende tijd mee naar de leukste afspraakjes. Pak die nieuwe bijbaan dus met beide handen aan. Waag die sprong in het diepe, reageer als een Stier op een rode lap. Verdien dat (extra) geld én ontmoet nieuwe mensen. Jouw onafhankelijkheid werkt aanstekelijk. Eén van je beste vriendinnen wordt zelfs jaloers op de aantrekkingskracht die jij uitstraalt en de sterren kunnen haar geen ongelijk geven. Miss Independent! Laat je niet van de wijs brengen knap ding, je kan haar niet helpen. Of toch wel? Wanneer was jullie laatste vriendinnenavond? P.S. Zondag kronen tot we tot Zoendag, goed? Sensuele kus van Mars!

 

Hornyscoop Tweelingen

Kans op seks: Het antwoord op je vraag is JA
Kans op een orgasme: Om de dag 

Venus vraagt zich af hoe jij aan dat heerlijk zachte perzikhuidje komt, lieve Tweelingen. Jij en ik weten het antwoord natuurlijk allebei. Maar probeer ook eens buiten de lijntjes te denken… Er zal een wereld voor je openen. Dromen is leuk, het waarmaken van je dromen nog leuker. Gelukkig vergeet jij het niet om altijd aan jezelf te denken, heel belangrijk. Maar blijf nieuwsgierig en blijf in beweging mooierd. Na al dat harde werken mag jij jezelf écht wel belonen met dat ene speeltje die jij al maanden op jouw wishlist hebt staan. Of plan je toch die date met die ene verrukkelijke womanizer? Met of zonder welkomstdrankje? Thuis of uit? Jij bepaald. Altijd.

 

Hornyscoop Kreeft

Kans op seks: Altijd
Kans op een orgasme: Vooral op vrijdag 

Als casanova een zus zou hebben… dan was jij dat, verleidelijke Kreeft. Heb jij Mr(s) Right al verteld van jouw stiekeme dagdromen? Valsspelen is geen optie in dit geval, tenzij je dat ondeugende spelletje al in huis hebt gehaald. Niet verder vertellen dat Mercurius je een handje heeft geholpen… Sst! Tijd voor elkaar, tijd voor de slaapkamer, de badkamer, de woonkamer… Met je verleidelijke moves weet jij Mr(s) Right in elke kamer te betoveren. Lekker recht door zee, als een vis uhhh kreeft in het water. Glitter, glamour, onweerstaanbaar. De kunst van het verleiden is jouw tweede natuur. P.S. Geef je je vriendinnen af en toe ook nog wat aandacht? Wens hen veel liefs van Venus!

 

Hornyscoop Leeuw

Kans op seks: Om de dag
Kans op een orgasme: Zolang je het vluggertje maar skipt…

Ja wilde Leeuw, je leest het goed. Skip. Dat. Vluggertje! Haastige spoed is zelden goed in dit geval. Wanneer heb jij nou eens écht de tijd genomen voor een hete slaapkamersessie? Precies. Het sexy universum steekt daar nu dus mooi een stokje (of cockring) voor. Stiekem kan je namelijk best wel romantisch zijn. Trek die leeuwehuid dus maar even uit en haal die liefdevolle en gepassioneerde Leeuw in jezelf eens tevoorschijn, ook al moet je ‘m even goed zoeken. Maar, eerlijk is eerlijk, zorg wel dat je wintervachtje is verdwenen voor je dit avontuur start. Belangrijk! Oh, ik krijg van Jupiter door dat je het beste kan beginnen met een ontspannende massage. Graag gedaan!

 

Hornyscoop Maagd

Kans op seks: Zelf zin maken!
Kans op een orgasme: Self-service.

Miss-please-you-very-much, even rustig alsjeblieft… Jouw perfectionisme loopt een beetje uit de hand nu. Volgens Venus mag jij soms best wel eens wat meer aan jezelf denken, en wel nú. Waar heb je zin in? Seks op woensdag? Woensdag it is. Orgasme op zaterdag? Go get it! Vergeet alles en iedereen om je heen: maak tijd voor jezelf in de slaapkamer. Pak die ultieme must-have erbij en r e l a x. Venus stuurt de rest van lust en liefde pas echt weer retour als je bovenstaande met succes hebt voltooid. Soms heb je even een tik op je billen nodig van het universum, Maagd, voel je ‘m? 😉 P.S. Hangt er nog een sexy outfit in de kast? Trek ‘m aan, al is het enkel voor jezelf. Love Yourself, lieve maagd. Liefs van Venus.

 

Hornyscoop Weegschaal

Kans op seks: Als jij het initiatief maar neemt
Kans op een orgasme: Meervoudig!

Ja ondeugende Weegschaal, dat lees je goed. Er staat jou een meervoudig orgasme te wachten. Met wie ga je ‘m delen? Of hou je ‘m helemaal voor jezelf? De keuze is aan jou. De sterren voorspellen voor 75% dat je ‘m deelt met Mr(s) Handsome. Maar jij bent uiteraard niet afhankelijk van een ander willen ze je helpen herinneren. Hoe gaat het met de inhoud van jouw nachtkastje? Blijf in beweging, dan komt de rest vanzelf. Dat is dus ook als je danst, kust, masseert, streelt, likt, lacht óf een kussengevecht opent. Pas op dat je in je enthousiasme je evenwicht niet verliest lieve Weegschaal, blijf in balans. Achteraf zal je je zo licht als een veertje voelen, euforisch. Zin in? Snappen de sterren helemaal, zelfs zíj hebben er zin in. Whoop whoop!

 

Hornyscoop Schorpioen

Kans op seks: 75%
Kans op een orgasme: 100%

Schorpioen, lieve Schorpioen… Ben jij de sleutel van je nachtkastje verloren? Het kan wel een paar stijlvolle luxe nieuwe items gebruiken fluistert Jupiter hier op rechts. Ga snel weer eens shoppen voor jezelf vrouw, ga voor 99% orgasmegarantie! Die overgebleven 1% laten de sterren aan jou over. Wat ben je toch heerlijk intens in de slaapkamer, als een vis uhhh Schorpioen in het water. Verder hebben de sterren eigenlijk geen nieuws. Geintje! Je bent toe aan vakantie, het wordt een reis om nooit te vergeten! Tot aan de maan en weer terug, of toch dat tropische oord? Boek die reis, eet ijs en drink die cocktail. P.S. Tip van Mars: neem enkel mee wat je echt nodig hebt. De rest is bijzaak. Geniet, knapperd!

 

Hornyscoop Boogschutter

Kans op seks: Jij wel.
Kans op een orgasme: Ja!

Boogschutter, zelfs Cupido is jaloers op jou. Je bent onafhankelijk (sexy), jij weet 100% wat je wil (dubbel sexy), jij lacht om jezelf (onweerstaanbaar sexy) en je kust als de beste (forever sexy). Hoe is het mogelijk? Venus hoort graag van je, met de groetjes van Cupido! Sta je open voor dat spannende experiment? Jouw zintuigen in elk geval wel, die staan continue op scherp. Mr(s) Grey will see you now, ondeugende Boogschutter. Dus maak gerust nog een pirouetje extra voor zijn (haar) ogen terwijl je dat sexy setje aan (of juist uit) gaat trekken. Laat je bewonderen en beminnen. Die glimlach op je gezicht staat je onwijs goed, je vriendinnen hebben het al lang door! Laat jij je door de magische pijlen raken in je hart of ga je voor pure lust? De tijd zal het leren.

 

Hornyscoop steenbok

Kans op seks: Ja!
Kans op een orgasme: Zelf doen

Zo, dat heb jij mooi even voor elkaar ge(Steen)bokst. Een prachtige verschijning ben je. Jij weet precies waar Mercurius het over heeft. Net zoals een goede wijn duurt het bij jou soms ook even voor jij je openstelt. Geduld wordt beloond. Het leven lacht je toe net zoals jij naar het leven lacht. Dit jaar verschijnen er zelfs twee nieuwe liefdes. De ene komt van Neptunus, de andere van Ladies Night. Die laatste is te herkennen aan haar donkerroze kleur, stijlvolle vormgeving, oplaadbaarheid en een jaar garantie. Euforisch! Het universum ziet onwijs veel plezier in de avonduren bij jou thuis, Steenbok. Wat een feestje is het toch elke keer in jouw woonkamer met die grote roze koffer! Hoe is het mogelijk om toch altijd zo’n leuke gastvrouw te zijn? Staat de volgende eigenlijk alweer gepland? Je vriendinnen zeggen dat het jouw beurt is.


I.v.m. Corona zijn in elk geval t/m 28 april de party’s van Ladies Night gecanceld. Natuurlijk kan je wel alvast voor een later moment een Ladies Night aanvragen. De webshopbestellingen pakken we gewoon in en worden verzonden zoals jullie van ons gewend zijn. Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis. Hopelijk tot snel!

 

Corona Virus Update

Zondag, 15 maart, 11.30 uur

Lieve dames,

Afgelopen vrijdag hebben wij de volgende beslissing genomen:

Vanaf afgelopen vrijdag vinden wij het ethisch onverantwoord om vanaf dat moment nog namens Ladies Night België parties te geven. Wij vinden dat we een voorbeeldfunctie hebben met onze honderden dames die bij groepen vriendinnen thuis komen. Wij zouden niet willen dat besmetting van of via onze dames zou plaatsvinden.

De regering had reeds vergaande maatregelen aangekondigd en het sociale leven vrijwel platgelegd. Wij willen noch onze gasten, noch onze consulentes aan risico bloot stellen van besmetting. Onze dames zullen de komende tijd GEEN parties verzorgen. Deze maatregel zal sowieso duren tot 3 april, maar natuurlijk langer indien nodig.

Wanneer jij de komende weken een party geboekt hebt staan zal de consulente contact met je opnemen over het verzetten van jullie party. Er blijven momenteel als altijd behoorlijk wat aanvragen voor parties via de website binnen komen. Die blijven we vanzelfsprekend ook gewoon behandelen, maar plannen ook die naar een eerstvolgende mogelijkheid.

Aanmeldingen van dames die consulente willen worden zullen via Skype of iets soortgelijks worden opgevolgd. Onze volgende opleidingsdag is nog onbekend qua datum.

We zien jullie heel graag weer op onze gezellige avondjes zodra dit allemaal voorbij is. Blijf veilig en gezond allemaal en denk aan de kwetsbare groepen. We worden niet allemaal ziek, maar kunnen wel iedereen besmetten!

Liefs van het Ladies Night België team.

top 10 seksfantasieen

KAAT | De meestvoorkomende seksfantasieën

Door seksuologe Kaat Bollen.

De maand van de liefde, februari, ligt weer achter ons. Voor mij was het een heftige maand. Niet zozeer omwille van de liefde (al mag ik zeker niet klagen!), maar eerder door mijn werk. In plaats van gezellig Valentijn te vieren met mijn man, presenteerde ik op dat eigenste moment, en de twee volgende dagen, de Eroticabeurs in Antwerpen. Uiteraard was ik als Seksuologe weleens op een Eroticabeurs geweest, maar het van achter de schermen meemaken is toch nog een heel ander verhaal.

Achter de schermen is het dus wel gezellig, maar niet echt lustig.

Eroticabeurs

Wat mij zo verbaasde, en eigenlijk zou het me niet mogen verbazen, was dat porno-acteurs/actrices en strippers/stripsters altijd zo gefocust zijn op hun job. Het is voor hen echt hard en professioneel werken. Achter de schermen is het dus wel gezellig, maar niet echt lustig. Logisch eigenlijk, maar het zorgde voor mij dus wel voor een redelijk kalme Valentijn.

Niet dat ik zo geïnteresseerd ben in wat er onder hun kleren zit, maar hun andere kleren, de kleren die meer vertellen over wie ze seksueel zijn, daarin ben ik wél uitermate geïnteresseerd.

Ik heb mijn ogen wel uitgekeken op de beurs en dat deed ik niet zozeer naar de standjes van de standhouders. Ik zit inmiddels al jaren in het vak en ik weet wat hip en happening is op het gebied van erotiek en sextoys. Zeker omdat ik met Ladies Night Homeparties zo aan de bron zit en wij steeds zo vooruitstrevend zijn. Dus de standjes zeggen mij niet meteen heel veel, maar het publiek daarentegen, daar kijk ik steeds mijn ogen aan uit. In mijn praktijk zie ik de mensen in hun dagdagelijkse outfit. Ik zie dus steeds maar een deel van de mensen. Niet dat ik zo geïnteresseerd ben in wat er onder hun kleren zit, maar hun andere kleren, de kleren die meer vertellen over wie ze seksueel zijn, daarin ben ik wél uitermate geïnteresseerd. En op dat vlak word je op een Eroticabeurs natuurlijk op je wenken bediend.

Zo waren er veel verschillende mensen getooid in BDSM-outfits, waren er vrouwen met vooral bodypaint als zogenaamde kledij, waren er mannen die vanboven mannelijk gekleed waren, maar onderaan vrouwelijk met een rokje, panty’s en hoge hakken. Je noemt het en de kans bestaat dat ik het daar gezien heb. Ronduit fantastisch! Ik vermoed namelijk dat dit mensen zijn die binnen de slaapkamer wel wat experimenteren met hun seksuele fantasieën en voorkeuren, maar dat buiten de deur nog niet altijd durven. Dan is de Eroticabeurs natuurlijk een ideaal speelterrein!

Maar, weet je dat Ladies Night Homeparties daar eigenlijk ook uitermate geschikt voor is? In die zin dat ons pakket om de drie maanden verandert en dat we tegenwoordig extra proberen in te spelen op de fantasieën van mensen. Ik kan daar natuurlijk niet al te veel over kwijt, want dan zou ik een tipje van de sluier moeten oplichten en dat zou natuurlijk jammer zijn.

10 seksuele fantasieën

Waar ik wel wat meer uitleg over kan geven, zijn de tien fantasieën die ik in mijn praktijk het vaakste hoor. Misschien moet je ze maar eens overlopen om te zien of je er zelf ook wat mee kan.

 1. Uiteraard wil geen enkele vrouw daadwerkelijk verkracht worden, maar de gedachte dat je zo aantrekkelijk bent dat iemand het niet meer uithoudt en je dwingt tot seks, spreekt voor veel vrouwen tot de verbeelding. De verkrachtingsfantasie blijft daarom al jaren een van de populairste fantasieën. 
 2. Dominantie troef. Vaak gedragen vrouwen zich ietwat onderdanig of passief in bed. Toch dromen veel vrouwen ervan wat geiler en daadkrachtiger te zijn op dit vlak. Om hun man te nemen en hun genot af te dwingen. 
 3. Veel vrouwen dromen ervan om verwend te worden door een extra man. Er zijn namelijk genoeg plekjes om hem ‘te ontvangen’. Ook het gevoel je over te geven aan mannen die je willen, is erg opwindend. 
 4. Met een andere vrouw. Vrouwen zijn van nature biseksueler aangelegd dan mannen. Niet vreemd dus dat veel vrouwen fantaseren over een spannende nacht met een andere vrouw. Een vrouw weet nu eenmaal het beste wat de vrouwelijke hotspots zijn en hoe je die moet verwennen. 
 5. Betaald worden voor seks. Nog iets wat veel vrouwen opwindend vinden. Niet zo vreemd, want als je wordt betaald, betekent dit dat een man wel wat voor je over heeft. Bovendien is het ‘goedkope’ aspect ook geestverruimend. Veel vrouwen zouden maar al te graag eens uit hun brave rolpatroon breken. 
 6. Bekeken worden tijdens de seks of het masturberen kan ook lekker zijn. Deze fantasie kun je gemakkelijk toepassen. Denk tijdens de seks met je partner dat de knappe buurman door het raam staat mee te gluren. Het zal je vrijpartij alleen maar meer pit geven! 
 7. Het mag ook eens romantisch zijn. Vrouwen blijven nu eenmaal vrouwen, ook in hun gedachten. Vandaar dat kaarslicht, de branding van de zee en parelwitte stranden hoog scoren bij vrouwelijke fantasieën. 
 8. Straight on. Ook deze fantasie doet het ook goed bij vrouwen. Een knappe vreemdeling die ze nooit meer zullen terugzien, maar met wie ze nog één spannende nacht beleven. 
 9. Uw wens is mijn bevel. Deze fantasie sluit enigszins aan bij de verkrachtingsfantasie en misschien nog meer bij de Vijftig tinten grijs-hype. Vrouwen kunnen het heel lekker vinden om hun gedachten eens volledig uit te schakelen en gewoon te doen wat hen wordt opgedragen. Zeker in bed! 
 10. The sky is the limit. De knappe filmster, de zanger met zijn mooie ogen of de baas van je lief. Onbereikbare mannen met wie vermoedelijk nooit iets zal gebeuren, maar met wie je in gedachten graag de bloemetjes buitenzet.

Misschien is dit zelfs een top 10 om eens met je partner te overlopen?

Zodat hij/zij je voorkeuren nog beter leert kennen. Niet dat ik trouwens vind dat elke fantasie per se met je partner gedeeld moet worden, sommige fantasietjes mag je ook lekker voor jezelf houden. Iedereen heeft toch een guilty pleasure? Gebruik deze gewoon af en toe tijdens het masturberen en/of het vrijen, het zal je orgasme waarschijnlijk een stuk intenser maken!

Geniet dus niet enkel van de beginnende lente, maar laat het, mede door een fantasietje meer of minder, vooral ook lente zijn in je hoofd, je lijf én jullie slaapkamer!

Kus, Kaat

 

Wil jij graag jouw nachtkastje uitbreiden én een superleuke avond?
Boek dan een Ladies Night party!

Nieuw product: Daydream

NU: 7 nieuwe producten!

YES! Het nieuwe assortiment is er! Vanaf NU zijn er 7 nieuwe producten te bewonderen en te bestellen op de party’s. Één van die producten is de Daydream. Wat je hier allemaal mee kunt? Jullie consulente legt het je graag uit!

Ook is er een Limited Edition Ladies Glide te bestellen! Ladies Night Homeparties bestaat al 15 jaar en al weer 1,5 jaar ook in België, dat vieren we met jou. Ruim 15% Ladies Glide krijg je gratisvan ons als je kiest voor de Ladies Glide 150 ml Limited Edition! 🎉

Limited Edition Ladies Glide gratis 15% extra

Nieuwsgierig naar deze en de andere nieuwe producten?

Boek nu jullie vriendinnenavond en een van onze consulentes komt met het complete pakket bij je thuis. Een hilarische avond gegarandeerd!

Nieuwe VIP producten

20% VIP korting

Met jouw persoonlijke VIP-kaart krijg je 20% korting op één van de volgende VIP-producten:
 • Euphoria [nieuw]

  Deze multifunctionele topper brengt jou naar euforische hoogtepunten. Ze is voorzien van trillingen aan de ene kant en van een zuigfunctie aan de andere kant! Ben jij klaar voor jouw moment in ze 7e hemel met Euphoria?

 • Flexible G

  Ontdek deze flexibele topper snel, want op=op!

 • Bodypaint Boobylicious [nieuw]

  Oeh-la-la: een nieuwe smaak bodypaint: Boobylicious. Proef en bestel op een party!

Boek nu Ladies Night en bestel jouw VIP product met 20% korting!
Vergeet niet je VIP kaart mee te nemen!

Boek een party!

Nachtkastje winactie

Bekendmaking: 15,- cadeaukaart voor Nachtkastje.nl

Gefeliciteerd dames!

Jullie schreven een review voor onze Facebook. Daarbij maakte jullie kans op het winnen van een cadeaukaart voor Nachtkastje.nl. Whoop Whoop! Jullie hebben gewonnen! 😄
 
Anouk van M.
Cheyenne S.
Amanda D.
Anouk G.
Gisela Veronica Z.
Sylvia van D.
Caroline van Ree K.
Marloes J.
Sylvia van L.
Lieke M.
Sandra M.
Selma W.
Diede van R.
Gaby Liam D.
Robin van den A.
De cadeaukaart wordt dan jullie kant opgestuurd! 💞
Bekijk ondertussen onze webshop: www.nachtkastje.nl
top 3 seksspeeltjes voor mannen

KAAT | Top 3 seksspeeltjes voor mannen

Door seksuologe Kaat Bollen.

In deze blog lijst ik voor jullie de voornaamste mannenspeeltjes op. Er zit vast wel iets tussen dat jouw partner bevalt…

Ten eerste zijn er de cockringen.

Een cockring (ook wel penisring) is een flexibele ring die je over de schacht van de penis schuift tot aan de basis van de penis. Hierdoor blijft het bloed van de erectie goed in de penis. Dit zorgt voor een hardere en langere (langer durende dus, maak je geen illusies) erectie. Een cockring is dus ideaal voor mannen die moeite hebben met hun erectie vasthouden of voor mannen die te snel klaarkomen. Ongeveer 50% van de mannen komt later klaar door het gebruik van een cockring. Het meest stimulerend zijn cockringen met een (bullet)vibrator op. De man geniet door de vibraties. Wanneer deze bullet trouwens goed geplaatst is, kan deze bij penetratie ook tegen de clitoris van de vrouw aankomen wat zeker als de vrouw bovenop zit, stimulerend is!

Ten tweede zijn er de zogenaamde masturbators.

Een masturbator is een speeltje dat de man tijdens het masturberen kan gebruiken. Vaak lijken ze op een nepvagina, nepmond of nepanus. Er zijn tegenwoordig trouwens ook masturbators op de markt die hier niet op lijken, wat veel vrouwen iets fijner vinden. Masturbators zoals het Beidehandje, kan jij natuurlijk ook bij je partner gebruiken. Doe dit bijvoorbeeld eens wanneer hij geblinddoekt is. Hij weet niet wat hem overkomt! Het Beidehandje is trouwens één van mijn persoonlijke favorieten. Niet duur, veel effect én het enige speeltje waar mijn man ooit zelf naar vraagt…

Ten derde zijn er de anaalspeeltjes.

Anale stimulatie is voor de meeste mannen erg aangenaam vermits zij op 5 cm diepte de prostaat hebben zitten (aan buikzijde). Stimulatie van de prostaat zou tot het meest intense orgasme leiden. Zeker het proberen waard! Er zijn verschillende soorten anaalspeeltjes; gaande van buttplugs, anale kralen tot prostaatvibrators. Even zoeken dus waar je man voor open staat. Begin zeker niet te indrukwekkend zodat je hem niet afschrikt!

Tot slot: speeltjes voor samen

Tot slot zijn er natuurlijk ook nog de speeltjes voor samen. Speeltjes die je tijdens de (penetratie)seks samen kan gebruiken en waarbij je beiden gestimuleerd wordt. Hier ben ik als Seksuologe uiteraard een groot voorstander van. We weten immers dat er nog altijd een grote orgasmekloof is. Dit wil zeggen dat mannen tijdens de (penetratie)seks nog altijd veel meer klaarkomen dan vrouwen. En dat is zonde natuurlijk! Ik zou het alle vrouwen gunnen om even veel klaar te komen als mannen. Want klaarkomen is gewoon leuk! Maar het is voor de meeste vrouwen net iets minder gemakkelijk als voor de meeste mannen. Zeker bij penetratieseks, waarbij de clitoris vaak onvoldoende gestimuleerd wordt. En net daarom zijn er dus speeltjes voor samen, deze stimuleren ook de clitoris (maar ook de penis!) en maken de kans op een orgasme voor man én vrouw een stuk groter. Zelfs samen klaarkomen (wat geen sinecure is) is hierdoor mogelijk… De DailyKaat is hierbij een aanrader, maar ook de U-vibe weet dit klusje goed te klaren!  Dus jawel, als je partner voor jou een speeltje voor samen geeft, heb je er zelf ook wat aan. Ik zou het precies wel weten…

Je merkt het, tegenwoordig is er toch al een iets groter aanbod voor speeltjes voor mannen. Het aanbod is nog wat beperkt vind ik en op dit vlak hebben de mannen echt een inhaalslag te maken. Maar er zijn leuke dingen te krijgen, leuke dingen waar je partner misschien zelf niet mee zou afkomen. Tijd dus om hem te verrassen

Benieuwd naar de toys van Ladies Night? Organiseer gratis een superleuke vriendinnenavond bij jou thuis!
Vraag nu jouw party aan

Gastvrouwcadeau: keuze uit 6 cadeaus!

Gastvrouwcadeau: keuze uit 6 cadeaus!

Heb je een party bij jou thuis? Dan krijg jij als dank voor je gastvrijheid het gastvrouwcadeau van de maand én mag je voor 10% van het bestelbedrag aan producten uitzoeken.

In januari, februari en maart 2020 kies zélf welk cadeau je wilt ontvangen, je hebt keuze uit 6 cadeaus! Bij een bestelbedrag vanaf €500 wordt een van deze twee trrrrrillers (op=op) meegeleverd bij je bestelling.

 • BunBun is een zwarte, USB-oplaadbare clitorale vibrator met trillende oortjes.
 • Coco is een trillend eitje met draadloze afstandsbediening.
 • Circe is een paarse, USB-oplaadbare G-spot vibrator.
 • Dula is een oplaadbare vibrator met maar liefst 2x 36 standjes!
 • EOS Silver is een USB-oplaadbare wand-vibrator.
 • Miss Perfect een kleine, krachtige bullet vibrator.

Ben jij benieuwd naar deze musthaves voor jouw nachtkastje? Vraag hier jouw gratis party aan!

Nieuwe producten!

Nieuwe producten!

Yes, yes, yes, sinds afgelopen weekend zijn alle consulentes weer onderweg met de allernieuwste erotische musthaves voor jouw nachtkastje.

Nieuwsgierig?
Boek een party!

VIP korting

VIP korting

Met jouw persoonlijke VIP-kaart krijg je 20% korting op één van de volgende VIP-producten:

 • PlayBunny [nieuw]

 • Oral Pleasures Pepernoten [nieuw]

 • Seducer [nieuw]

PlayBunny is een clitorale vibrator met ondeugende bunny oortjes. Oral Pleasures is een glijmiddel met een smaakje, de nieuwste smaak: Pepernoten! Seducer is een vibrator met draaiend wieltje…! Oe-la-la! Je ziet ze allemaal op jullie party. Vergeet niet jouw VIP-kaart mee te nemen naar de party!

Meer weten over de acties op een Ladies Night? Ontdek hier de voordelen!