The last comment and 1 other comment(s) need to be approved.

Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4122 antwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »
 1. Willemijn uit Lisse

  Het was een enorm gezellige avond! Het was totaal anders dan dat ik me had voorgesteld; op een zeer goede manier!! De consulenten waren erg fijne vrouwen die iedereen op haar gemak liet voelen. Top!

  Beantwoorden
 2. Danee uit Alkmaar

  Mijn Ladies Night was erg leuk en erg gezellig, was veel gieren en brullen van het lachen. ?? Ook nog nieuwe dingen geleeerd of te weten gekomen.? Zeker een fijne avond gehad door Sonja, waar de party werd gehouden, en Macherie die de party gaf??. Dank dames voor de gezellige avond.

  Beantwoorden
 3. Beishuizen uit Heerhugowaard

  Geweldig, met een leuke spontane demonstratice!

  Beantwoorden
 4. Vera Palijama uit Amsterdam

  Het was een dolle boel. Ontzettend gezellig, leuke avondje Ladies Night met vrienden collega’s en nichtjes. Dolle pret voor en met de dames! Zeker een aanrader om misschien nog een andere twist er aan te geven! ? Nu nog i.a.w..van de bestellingen Spannend!

  Beantwoorden
 5. Marilva uit Amsterdam

  Geweldig, gezellig en top gedaan Cheryl. We hebben gelachen en zijn veel wijzer geworden door de informatie en demonstratie. Meer intiem plezier. Nu maar wachten op de bestelling en nog eens een Ladies Night organiseren. Cheryl, bedankt! Heel veel kusjes en knuffels, zie je op de volgende Ladies Night.

  Beantwoorden
 6. Eileen uit Doesburg

  Gezelligheid op en top..lachen gieren brullen…en ook nog wijzer geworden? En de keuze is reuze letterlijk en figuurlijk…hihi. En nu in spanning afwachten naar de bestelling? Bedankt Debbie?

  Beantwoorden
  • Sharon Rijnbeek uit Boskoop

   Super leuke en te gekke avond! Alle meiden hebben het onwijs naar hun zin gehad en wat hebben we gelachen. Zeker een aanrader! Dankjewel Ginny ?

   Beantwoorden
 7. R de jager uit Alphena/drijn

  Super leuke avond gehad met Astrid! Veel gelachen en genoten 😉

  Beantwoorden
 8. Liza Sanders uit Pijnacker

  Voor de 2e keer opnieuw genoten met Michelle, zij is zeker een aanrader ! Wat was het weer gezellig, op naar de 3e keer.

  Beantwoorden
 9. Debby uit Almere

  Een stoute avond met een knipoog. Lachen en gezelligheid.. Wij hebben genoten 😉 bedankt Claudia!

  Beantwoorden
 10. Milou uit Kwadendamme

  Het was een fantastisch avondje. We hebben veel gelachen. Dankje Dunja! Groetjes Milou

  Beantwoorden
 11. Vanity uit Almere

  Ik had een geweldige avond met me vriendinnen, heb veel gelachen en veel ook geleerd. Ik had een geweldige persoon die de party kwam geven. Ze was zich zelf en dat maakte mij me ook op me gemak. Ik hoop dat iedereen net zo’n ervaring mag hebben als ik!

  Beantwoorden
 12. Kelly uit Apeldoorn

  Het was een gezellige avond, veel gelachen. Zeker de moeite waard om het nog een keer te doen. Dank je wel Kim 🙂

  Beantwoorden
 13. Yalda uit Utrecht

  Zoals altijd weer een super gezellige avond gehad met de meiden en Astrid! Na 7/8 parties blijft het nog steeds leuk. Kan nu al niet wachten tot de volgende party met de nieuwe pakketwisseling!

  Beantwoorden
 14. Mg van gils uit Roermond

  Was heel gezellig!

  Beantwoorden
 15. Joyce uit Boskoop

  Leuk, grappig en gezellig! De party was georganiseerd door Ginny!

  Beantwoorden
 16. Lisette Panneman uit Denhaag

  Super leuke avond achter de rug met veel info! Dat smaakt naar meerdere parties!! Ik overweeg zelfs om bij jullie te komen werken. Ginny Your The best!! #cadeautjeszijnleuk

  Beantwoorden
 17. Lisette uit DenHaag

  Super leuk we hebben genoten. Ik zit te overwegen om bij jullie te komen werken!

  Beantwoorden
 18. Julie uit Boskoop

  Onverwachts een hele hoop geleerd. Ginny deed het super leuk en bleef boeien. Ook bij het aparte gesprek was ze heel lief. Goede verkoopster, want volgens mij hebben heel veel meiden iets besteld. Super leuke avond gehad!

  Beantwoorden
 19. Marije uit Swifterbant

  Onze Ladiesnight olv Claudia was weer fantastisch!! Een leuke consulente met verstand van zaken en een goede dosis humor! Kijk nu al uit naar de volgende!

  Beantwoorden
 20. Britt uit Beverwijk

  Het was geweldig!! Super leuke avond gehad. Veel gelachen en heel veel plezier gehad! Aanrader voor iedereen

  Beantwoorden
 21. Sandra uit Brunssum

  Met Leentje hebben wij een super top avond gehad.

  Beantwoorden
 22. Vanessa uit Amsterdam

  Geweldige party georganiseerd door Carla. Hele leuke avond en we kijken ontzettend uit naar de volgende en ben heel benieuwd naar de bestelling.

  Beantwoorden
 23. Tatjana uit Brunssum

  We hebben een geweldige avond gehad, het was heel gezellig. Complimenten voor onze consulente Ellen. Ze heeft de party heel leuk gedaan. Zou ik nog een party organiseren of me vriendinnen zou ik meteen weer bij haar een party plannen. Was een top avond!!! Ellen bedankt !!!

  Beantwoorden
 24. Patty Reijnders uit Sevenum

  Gisteravond een heel leuke avond gehad met consulenten Britta! We kunnen allemaal weer even vooruit! Hopelijk snel weer een gezellig avondje met Britta!

  Beantwoorden
 25. Mirella uit Denbosch

  Wij hebben een supergezellige avond gehad, voor herhaling vatbaar! Wij hadden Carissa voor de tweede keer, zij doet het goed en leuk. Legt alles goed uit.

  Beantwoorden
 26. Yvette uit Almere

  En wederom weer een super gezellige avond gehad met de dames uit Almere. Was echt super leuk. Dankjewel weer Wendy

  Beantwoorden
 27. Sanai Vossen uit Roermond

  Party was zeer geslaagd. Hadden een hele fijne consulente genaamd Maartje. Voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 28. Petra Ydema uit DenHaag

  Het was een hele gezellige avond georganiseerd Door Ginny. Het was relaxed en we hebben veel gelachen.

  Beantwoorden
 29. Claudia Doomernik uit Landgraaf

  Een superleuke avond gehad en ook nog wat wijzer geworden! Leentje legt alles op een duidelijke maar ook zeer vermakende manier uit! Voor herhaling vatbaar

  Beantwoorden
 30. Jessica bonarrigo uit Landgraaf

  Het was een TOP avond! Heb me kapot gelachen, daarbij ook nog wijzer geworden & wat leuke, handige spulletjes in geslagen! Super consulente die het op een super leuke manier tot je overbrengt! En dan ook nog met de leuke meisjes een hele gezellige avond ervan gemaakt. 🙂

  Beantwoorden
 31. Charlene uit Kerkrade

  Leentje is de beste, door haar hebben wij altijd de gezelligste party’s. Als je geen buikpijn van het lachen hebt aan het einde van de avond en 3 dagen erna dan is het niet gezellig genoeg geweest. Dit was mijn 2e feestje bij mij maar zeker niet te laatste !❤❤

  Beantwoorden
 32. Jamie uit Zoetermeer

  Mijn ladies night avond bij Daniele was erg leuk! Dit vraagt naar meer van zulke leuke avonden!! 🙂

  Beantwoorden
 33. Sabine uit Helmond

  Een hele leuke avond gehad! Kelly is een hele leuke consulente en erg prettig om maar te luisteren! Ze heeft geduld.. Voor de melige en kwebbelen dames.. En ze is erg behulpzaam. Helemaal top! We kijken uit naar de bestelling!

  Beantwoorden
 34. kelly uit Veenendaal

  Onze 5e party samen!!! Deze jubileumparty heeft consulente Astrid zoals altijd professioneel en met veel humor gedaan! Ook was geen vraag te gek! Als je een geweldige, spontane, humor hebbende consulente wilt is zij de vrouw die je moet hebben! xkelly

  Beantwoorden
 35. Kim uit Hilversum

  Mijn Ladies Night was een enorm geslaagde avond! De consulente, Claudia, was meer dan gezellig en ook erg enthousiast! Dit gaan we zeker weer een keer doen!

  Beantwoorden
 36. Janet uit Uitgeest

  Wat hebben we afgelopen vrijdag een geweldig leuke avond gehad, tot in de puntjes verzorgd door Wendy! Het was een meidenavond zoals een meidenavond hoor te zijn! Super bedankt Wendy!

  Beantwoorden
 37. Charlotte uit Uithoorn

  Wij waren met 15 meiden waarvan het voor vele de eerste keer was, Claudia heeft ons een super leuke en gezellige avond gegeven. Iedereen heeft het naar z’n zin gehad. Volgend jaar komt Claudia weer!

  Beantwoorden
 38. Juliette uit Harskamp

  Het was enorm gezellig.

  Beantwoorden
 39. Dani uit Rotterdam

  Voor vele was het de eerste keer, een ladies party. Wisten niet zo goed wat wij konden verwachten.. Maar Bianca heeft ons een super leuke avond gegeven en heel veel gelachen!

  Beantwoorden
 40. HM uit Tilburg

  Wat hebben wij n TOP- avond gehad! Complimenten aan Linda, die 18 drukke en gieberende meiden van allerlei pluimage, onder controle kreeg! Het was bijzonder dit met mijn collegaatjes te ervaren. De mannelijke collega’s zijn enorm nieuwsgierig nu ze door hebben dat het geen Tupperware-avondje was en ik heb al voorgesteld n avondje voor hen te regelen ? Nadeel was dat we zowat allemaal van het lachen de slaap niet konden vatten maar…..het was het waard!!

  Beantwoorden
 41. Daniëlle uit Leidschendam

  Weer een super leuke party gehad met Bianca! Op vrijdagavond de party gehad en de donderdag erop al de bestelling binnen, top service!

  Beantwoorden
 42. Bianca uit Amsterdam

  Was super gezellig en Carla was enorm vriendelijk We hebben echt een topavond gehad

  Beantwoorden
 43. Mandy ramakers uit Budel

  Wij hadden 1 party gehad met Nicole wat een leuke meid en wat legt ze alles goed uit en super gezellig door haar een fantastische avond gehad

  Beantwoorden
 44. Mariette uit Denhelder

  Onwijs gezellige avond gehad met consulte Natasja ! Erg gelachen en veel nieuwe weetjes te horen gekregen ! Ze doet het op zo een manier dat niemand zich ongemakkelijk voelt! Al bij al super sfeer super producten en super consulte

  Beantwoorden
 45. Sven uit 's-hertogenbosch

  We hebben echt gelachen, zelfs de meiden die eigenlijk stiekem bang waren voor wat ze moesten verwachten. Vera als consulente is echt een aanrader, alles was tip top verzorgd, ze was enthousiast, gezellig en overal werd rekening mee gehouden!!

  Beantwoorden
 46. jisca uit Utrecht

  Met Claudia een hele leuke avond gehad met het hockeyteam. Veel gelachen en ook nog geleerd 😉

  Beantwoorden
 47. Lisa Van Der kemp uit Almelo

  Een leuke avond gehad met al me vriendinnen. Dankjewel Jadey zeker voor herhaling vatbaar !

  Beantwoorden
 48. Nancy uit Krommenie

  Mijn ladies night was super gezellig en Annet heeft het geweldig gedaan. Hele spontane en aardige meid ?

  Beantwoorden
 49. Jr Lucas-Van Assen uit Rotterdam

  Onze ladiesnight op zaterdag 19 mei 2018 was super gezellig veel gelachen. De consulante was toppie. Dank je Nikkie voor de gezellige avond

  Beantwoorden
 50. Linda uit Middelburg

  Gisteren een party gehad van Mandy. Wat hebben we gelachen zeg, alles werd duidelijk uitgelegd, geen vraag was te veel. Ik kan niet wachten tot de volgende party!!!!

  Beantwoorden
« Oudere ReactiesNieuwe Reacties »