Hornyscoop | Zomereditie 2024

Hornyscoop header lang

De zomer is hier en dat betekent dat het tijd is voor een gloednieuwe Hornyscoop! Benieuwd wat de sterren jou te bieden hebben op het gebied van liefde en passie? Check dan je eigen seks horoscoop en laat je verrassen!


 Hornyscoop Waterman

Spitter, spetter, spat…

Jij houdt echt van Water, man… 😉 Nee, even serieus. Jij houdt van het water en het water houdt van jou. Maar soms is het ook wel lekker om even op het water te dobberen in plaats van erin te liggen. Stel je voor: je ligt op een luchtbed in de vorm van een Satisfyer, dobberend op een azuurblauwe zee of in een helderblauw zwembad, genietend van de zomerse warmte en een verfrissend briesje. Dit klinkt toch fantastisch? 

Deze zomer is het perfecte moment om te stralen op ons Satisfying Airbed, lieve Waterman. Wij weten zeker dat niet alleen ons luchtbed de aandacht zal stelen, maar jij ook! 


Hornyscoop Vissen

Als een vis in het water!

Hé jij daar, lieve Vissen. Je zit goed in je vel en dat zien mensen om je heen! Deze zomer zul jij letterlijk als een vis in het water zijn, waar je ook bent. Flaneren over de boulevard en Baywatch-taferelen op het strand, het kan jou allemaal niet gek genoeg. Jij zult onweerstaanbaar zijn voor iedereen die op jouw pad komt. Misschien wordt het dan nu echt tijd om die knappe persoon in jouw leven eens mee op date te vragen? Wij weten zeker dat het antwoord volmondig ‘JA!’ gaat worden. 

Wil jij nog een beetje extra hulp om je nog zelfverzekerder te voelen? We got you! Eindigt jullie date in de slaapkamer? Dan weten wij wel hoe je zeker weten de juiste setting creëert. 


Hornyscoop Ram

Het zonnetje in huis…

Lieve Ram, de zomerzon staat hoog aan de hemel en jouw energie is net zo stralend! Deze zomer is perfect om nieuwe avonturen aan te gaan. Pak die mooie zomer-outfit uit de kast en trek eropuit. Romantiek hangt in de lucht en wie weet ontmoet je wel een bijzonder iemand tijdens een spontane wandeling of picknick.

Verrijk je avonden met nieuwe ervaringen, misschien is het tijd om jezelf eens te verrassen met een spannend experiment in de slaapkamer? Neem wat tijd voor jezelf en reis af naar nieuwe hoogten! 😉 Een nieuwe bestie shoppen is altijd een goed idee en zo blijven jouw solo-sessies in bed vernieuwend en opwindend. Enjoy the summer sun and lots of bedroom fun!


Hornyscoop Stier

Tijd voor ontspanning!

Deze zomer staat in het teken van sensualiteit en genot, lieve Stier. Neem de tijd om jezelf en je (bed)partner te verwennen met luxe en romantiek. Denk aan sensuele massages met geurige oliën, intieme diners bij kaarslicht, of ontspannen momenten in bad voor twee.

Jouw liefde voor schoonheid komt goed van pas. Verwen jezelf met sexy lingerie en verleid je (bed)partner met speelse flirtacties. Laat je zintuigen tot leven komen en geniet van elk moment van verbondenheid. Deze zomer is jouw tijd om te stralen in de liefde. Jij verdient alle passie en tederheid die het leven te bieden heeft!


Hornyscoop Tweelingen

You’re bringing sexy back! 

Festivalletje hier, feestje daar! Jouw zomerplanning is al ver van tevoren gemaakt, toch lieve Tweelingen? Hopelijk heb je wel jouw festival musthaves al binnen.

Jouw tassen zijn al ingepakt en je benen prachtig gladgeschoren! Flaneer over de festivalterreinen en dans tot in de vroege uurtjes onder de zwoele zomerhemel. Met jouw sprankelende persoonlijkheid en vlotte babbel steel je moeiteloos de show. Flirt erop los lieve Tweelingen. Wie weet ontmoet je wel een betoverende vreemdeling onder de festivallichten! Deze zomer is jouw podium om te stralen, te dansen en te genieten! 


Hornyscoop Kreeft

Puur natuur! 

Lieve Kreeft, deze zomer belooft een avontuur als nooit tevoren te worden. Stel je voor: kamperen op een afgelegen plek in het bos, een kabbelend beekje en een heerlijk zomerbriesje door je haar. Dit klinkt toch fantastisch? 

Wij vinden dat het deze zomer tijd is voor jou om weg te gaan uit de drukte van je dagelijks leven, lieve Kreeft. Trek er deze zomer lekker op uit met jouw (bed)partner. Neem een tentje mee en creëer een romantische sfeer met z’n tweetjes. Maak overdag tijd voor heerlijke wandelingen en koel samen af in het water, om het ’s avonds weer heet te maken in jullie tentje. Wij zeggen je eerlijk, daar kan de zomerhitte niet tegenop! 😉 


Hornyscoop Leeuw

Ready to play? 

Lieve Leeuw, deze zomer wordt een seizoen van sensuele ontdekkingen en intieme avonturen, waarin jij als de koning(in) van de slaapkamer schittert! Na een lange dag genieten in de zon en een heerlijk diner is het tijd voor wat qualitytime in de avond. Wat is nu een betere manier dan een spelletje te doen? 

Begin met het creëren van een erotische ambiance – gedimd licht, zachte muziek en kaarslicht. Let the games begin! Pak Kinky or Vanilla erbij of speel een potje Pull & Play. Bij deze spellen zijn jullie allebei de winnaar! 😉 


Hornyscoop Maagd

You deserve the best! 

Lieve Maagd, al jouw besties komen altijd naar jou voor advies over relaties, seks en meer. Dat kan ook niet anders, want jij geeft gewoon het beste advies! Wordt het niet eens tijd om van jouw sterke punten jouw (bij)baan te maken? Wij weten zeker dat jij perfect zult passen tussen onze geweldige consulentes. 

Naast advies geven aan anderen, is het misschien ook goed om je eigen advies eens op te volgen, Maagd. Neem eens echt goed de tijd voor jezelf. Leg jezelf in de watten met een nieuw lingeriesetje of een nieuwe toy, because you deserve it girl! Jij mag ook best wat vaker aan jezelf denken en dingen doen die jou gelukkig maken.


Hornyscoop Weegschaal

You deserve to treat yourself!

Hey daar. Lieve Weegschaal! Soms is het best vermoeiend om zo besluiteloos te zijn, toch? Daarom is deze zomer het perfecte moment om de touwtjes eens los te laten en jouw onderdanige kant te ontdekken in de slaapkamer! Hoe lekker zou het zijn om een keer geen beslissingen te hoeven maken?

Laat je (bed)partner de leiding nemen en focus je alleen op puur genot. Verken samen spannende scenario’s, zoals het verkennen van rollenspellen of het gebruik van sensuele handboeien en blinddoeken. Jij zal deze zomer jouw comfortzone verlaten, lieve Weegschaal. Wij weten zeker dat dat je goed gaat bevallen! 


Hornyscoop Schorpioen

Quality time with your besties!

Het afgelopen half jaar was enorm druk voor jou, lieve Schorpioen. Daardoor heb je jouw lieve vriendinnen minder gezien dan je eigenlijk zou willen. Daarom is deze zomer een goed moment om quality time met je besties in te plannen. Ga samen een dagje iets leuks doen of nog beter: boek een girls trip. En mogen wij dan een klein beetje brutaal zijn? Wij zouden het heel leuk vinden om met jullie mee te gaan!

Boek een LadiesNight party op jullie vakantiebestemming (in heel Nederland). Jouw passie en vastberadenheid maken jou de perfecte gastvrouw voor een avond vol plezier! Vier de vriendschap deze zomer, lieve Schorpioen.


Hornyscoop Boogschutter

It’s getting hot in here!

Dit seizoen brengt een hoop avontuurlijke ontdekkingen met zich mee, lieve Boogschutter. Het zal deze zomer héél heet worden in jouw slaapkamer. Jij bent altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en deze zomer zal je niet teleurstellen. Laat je nieuwsgierigheid je leiden naar spannende ontmoetingen waarin je kunt experimenteren met BDSM

Creëer een veilige en vertrouwde omgeving en ga op ontdekkingstocht. Je hebt hier niet per se tools voor nodig, maar een aantal leuke speeltjes kunnen nooit kwaad toch? 😉 Gelukkig hebben wij precies wat jij nodig hebt. Veel plezier deze extra hete zomer!  


Hornyscoop Steenbok

Tinder adventures! 

Lieve Steenbok, deze zomer draait alles om spannende dates. Je hebt hard gewerkt en nu is het tijd om te genieten van nieuwe ontmoetingen en opwinding. Swipe lekker schaamteloos door profielen heen en gooi je charmes in de strijd. Plan betoverende dates in gezellige cafés, romantische wandelingen onder de sterren of avontuurlijke uitjes naar verborgen pareltjes in de stad. Jouw geduld en toewijding maken je een meester in het verleiden.

Deze zomer draait om het ontdekken van nieuwe romantische avonturen en het vieren van jouw liefdesleven. Jij verdient betoverende momenten en passievolle ontmoetingen. Spring in het avontuur en laat de zomer jouw hart veroveren!