Dirty Secs – Ready to play dirty?

Dirty Secs - Blog

Ken je dat gevoel, wanneer je eindelijk weer eens met je vriendinnen bij elkaar bent; jullie zijn lekker aan het borrelen en de gesprekken worden langzaam maar zeker nét iets pikanter? Juist, die avonden. Weet je wat echt niet mag ontbreken tijdens deze meidenavond? Een supersnel partyspel van LadiesNight, namelijk Dirty Secs!

Wat is Dirty Secs precies?

Dirty Secs is ons supersnelle partyspel! Stel je voor: je hebt 30 seconden om een begrip van een kaartje zo goed mogelijk te omschrijven aan je teamgenoten. Je weet wel, zoals dat andere spel met die zandloper… maar dan stiekem véél leuker!

In Dirty Secs draait alles om termen rondom seksualiteit. Het leukste? Je mag helemaal zelf bepalen hoe je de termen uitlegt. Of je nu subtiel omschrijft, of voor lekker recht voor z’n raap gaat: de keuze is aan jou! Pas op: als je de regels overtreedt (zoals verboden woorden gebruiken), dan wacht er een straf. En nee, niet de gezellige soort! 😉

Het ongemak doorbreken

Laten we eerlijk zijn: seksualiteit is iets waar we allemaal wel eens ongemakkelijk over kunnen doen. We leren van jongs af aan dat er bepaalde dingen zijn die “niet horen” of “taboe” zijn om over te praten. Maar waarom eigenlijk? Wist je dat er nog steeds een gigantische orgasmekloof bestaat tussen mannen en vrouwen? Helaas, de statistieken liegen er niet om. Dit soort onderwerpen bespreek je misschien niet dagelijks met je vriendinnen, maar in een spel als Dirty Secs? Dat is dé perfecte manier om die ongemakken los te laten en er juist op een speelse manier over te praten en leren. Zonder oordeel, gewoon lekker luchtig. Precies zoals je van LadiesNight gewend bent, maar dan door middel van een bordspel!

Waarom je Dirty Secs in huis móet halen

Oké, stel je dit even voor: het is zaterdagavond, de sfeer is goed en je bent omringd door je beste vriendinnen. Een van jullie trekt een kaartje en de uitdaging begint. Binnen 30 seconden probeert ze de term ‘pornoacteur’ uit te leggen zonder dat woord te zeggen. Hoe leg je dat uit zonder in de lach te schieten? Precies, dat gaat hilarisch worden.

Je hoeft geen wandelende encyclopedie te zijn om mee te doen. Juist het feit dat je op een laagdrempelige manier met deze begrippen bezig bent, zorgt ervoor dat je spelenderwijs een breder beeld krijgt van seksualiteit. Geloof me, tegen de tijd dat het spel voorbij is, voel je je niet alleen meer op je gemak met deze onderwerpen, maar weet je er ook gewoon meer over.

Ready to play dirty?

Kortom: als je het mij vraagt, is Dirty Secs het perfecte excuus om eens lekker los te gaan en je kennis op een speelse manier bij te spijkeren. Ik beloof je: een leuker bordspel ga je niet vinden! 😉 Dus, waar wacht je nog op? Haal je vriendinnen bij elkaar, zet dat spel op tafel en ontdek de ondeugende pret van Dirty Secs. Eén ding is zeker: playing dirty has never been this much fun!