Consulente Jana over haar (bij)baan bij Ladies Night

Wil je jezelf kort voorstellen?

Ik ben Jana en woon samen met heel veel plantjes in een klein huisje in Kapellen. Ik werk als laborant in een ziekenhuis, en sinds bijna twee jaar ook voor LadiesNight! In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie, maak ik een lekker dessertje, lees ik een boek of kijk ik een serie.

Hoe ben je bij LadiesNight terechtgekomen?

Ik deed al eerder een flexi-job, maar vond daar geen uitdaging meer in. Toen ik terugkwam van een prachtige reis en nadien een LadiesNight had bij een vriendin, en daar gezegd werd dat er nog consulentes gezocht werden, heb ik de stap gezet! Een avond over seks praten met telkens een andere groep leuke dames en ondertussen een centje verdienen om op reis te gaan, dat leek me wel wat! En ik kreeg gelijk!

Hoeveel party’s geef je per maand en hoeveel tijd ben je daar in totaal mee kwijt?

Ik geef tussen de vier en zes party’s per maand. Van de party inplannen tot de bestellingen verwerken duurt ongeveer vijf tot zes uur. Omdat je zelf je party’s kunt inplannen, behoud je ook een goed overzicht over je agenda. Heb ik een drukke maand, dan houd ik het bij vier party’s. Heb ik het wat rustiger, dan doe ik er wat extra.

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentschap bij LadiesNight?

Het is een heel atypische bijbaan, maar veel mensen die ik tegenkom willen er toch steeds meer over weten, wat vaak voor verrassende gesprekken zorgt! Het leuke voor mij is het grote contrast met mijn voltijdse job als laborant. Ik ben een sociaal persoon en kan echt genieten van deze avondjes in leuk gezelschap! Dat maakt dat het niet altijd als werken voelt, maar ook gewoon heel gezellig is. Fijn is ook dat er heel veel aanvragen zijn, dus werk is gegarandeerd. Het contact met de gastvrouw vooraf is ook altijd heel leuk. Je krijgt van LadiesNight vaak leuke afbeeldingen die de gastvrouw kan delen met de dames, zodat je sowieso een enthousiaste groep voor je hebt.

Wat vind je van LadiesNight als samenwerkingsorganisatie?

Bij LadiesNight kom je terecht in een warm team, waar je goed contact hebt met je manager, die altijd gemakkelijk aanspreekbaar is. Ook heb je veel leuke collega’s bij wie je terecht kunt met al je vragen! Je leert ook heel veel op de opleidingsdagen, waar je les krijgt van Kaat Bollen over seksualiteit. Hierdoor weet je echt waarover je het hebt tijdens de party’s, wat toch superbelangrijk is. Je staat er bij LadiesNight niet alleen voor!

Wat heb je al gedaan met het geld dat je verdiend hebt?

Ik heb een prachtige groepsreis naar Costa Rica en Nicaragua gemaakt, een duikvakantie naar Egypte, een kanovakantie naar Zweden en afgelopen zomer was gevuld met festivals. Dat alles dankzij de spaarcentjes die ik opzij zet na elke LadiesNight!

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

Waarom niet, is een betere vraag! Bijklussen in supermarkten of in de horeca, of gezellige avondjes in de zetel met een hoop vriendinnen? Voor mij was de keuze snel gemaakt!

Kan je ons een van je leukste LadiesNight-momenten vertellen?

Ik gaf ooit een LadiesNight party in een rusthuis voor 80-jarige dementerende vrouwtjes. Een heel apart publiek, maar wat was dat LEUK! Zo waardevol om hen in te wijden in een wereld waar ze nog maar weinig van weten! Ook hierin werd ik ondersteund door Kaat Bollen. Zo’n speciale avond vroeg om een beetje extra expertise, en ik heb er zelf ook weer veel van geleerd.