ladiesnight-partys-9-juni

Lieve dames,

Yes, goed nieuws! Hier hebben we allemaal zó ontzettend naar uitgekeken! We mogen bijna weer van start met het geven van fysieke Ladies Night party’s

  • Vanaf 9 juni: 4 personen thuis (binnen) of 10 personen buiten (in de tuin/onder overkapping) toegelaten.

Vanaf 9 juni starten wij dus weer met fysieke Ladies Night party’s bij jullie thuis/in de tuin. We blijven alle updates natuurlijk nauwlettend volgen en houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte. De voordeur mag vanaf 9 juni weer open voor de Ladies Night consulentes met hun roze koffers.

Zoals al eerder aangegeven gaan de agenda’s van onze consulentes ontploffen. Tip: wacht niet! Contacteer nu jouw consulente alvast en/of boek die aanvraag, want het wordt echt drukker dan ooit. We zijn er supertrots op dat we deze herstart gaan maken en hebben er enorm veel zin in. Wat hebben we dit, net als jullie allemaal, enorm gemist! Party boeken

De Ladies Night consulentes zijn tijdens de lockdown door seksuologe Kaat Bollen voorzien van nóg meer kennis op het gebied van seksuologie. De consulentes kunnen jou en jouw vriendinnen dus echt voorzien van het beste advies tijdens jullie Ladies Night.

Spannend? Zeker! Mocht je een fysieke party nog eventjes te spannend vinden, kan je voorlopig ook nog steeds een online Ladies Night party boeken. Op onze online party’s nodig je zoveel vriendinnen als je wilt uit en aan de consulente mag je alles vragen. Virtuele gezelligheid inclusief proost-moment en een gezellige quiz.

Tot slot: tot we weer in jouw woonkamer/tuin mogen komen zijn enkele trillende Ladies Night musthaves nog exclusief online verkrijgbaar op Nachtkastje.nl. De populaire drogisterij producten zoals de Ladies Glide, de scheercrèmes en de feromonen parfum blijven online verkrijgbaar.

Lieve dames, hou nog héél even vol.

De Ladies Night consulentes toveren de roze koffer -as we speak- alvast onder het stof vandaan. De trillende musthavesliggen aan de lader. Nog heel even -en met een geheel fris en fruitig assortiment- beleven jij en je vriendinnen zoals vanouds een avond om nooit te vergeten. Spannend, ontspannend en een klein beetje ondeugend. Zoals we dat altijd met onwijs veel plezier doen.

En omdat de toestroom van partyaanvragen gewoon door is gegaan én wij onwijs veel fysieke Ladies Night party’s hebben verzet, komen wij nu al handen tekort. Wil jij ook lachend en trillend geld verdienen met de allerleukste (bij)baanInformeer dan naar het consulentschap bij Ladies Night!

Heb jij al een party gepland staan? Dan zal jouw Ladies Night consulente tijdig contact met jou opnemen.

Tot snel dames. Wij kunnen niet wachten tot jullie de voor- of tuindeur weer voor ons en onze roze koffers mogen openen.

Liefs en een dikke knipoog van team Ladies Night.