Ervaringen

Lees de ervaringen van onze consulentes!

Ervaring

Andrea (32)

Voltijds werkende bonusmama uit Olen

“Door het goed georganiseerde bedrijf en het teamwork ben je echt niet lang bezig en zijn 4 avonden per week zeker haalbaar. Geen gesleur met bestellingen en uitvoeren van leveringen. Dit gebeurd door ons Team in Nederland die hier mee bezig zijn. Ik zorg alleen dat alles in ons systeem staat.”

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Andrea

Consulente

Cindy (39)

Zorgkundige en moeder van twee tieners

Alle toekomstige consulentes mogen zeker niet twijfelen: Ladies Night is mijn redder (redster) in mijn leven zowel op financieel als op emotioneel gebied, het heeft me door zware periodes geloodst en last but not least: mijn zelfvertrouwen begint meer en meer te groeien!

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Cindy

Consulente Jynte Ervaring

Jynte (23)

Samenwonend en naast Ladies Night werkzaam als opvoedster

Ik raad iedereen aan om consulente te worden bij Ladies Night! Je haalt er heel veel voldoening uit! Eigenlijk is het gewoon een super leuke hobby waar je nog iets mee kan bijverdienen ook! Je hebt een flexibele agenda, leert veel nieuwe mensen kennen, kan dames een fantastische avond bezorgen en haalt er zelf ook nog wat uit in je relatie!

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Jynte

Marleen (56)

Alleenstaande moeder van twee met een lange afstandsrelatie

De voordelen vind ik dat je zelf je hoeveelheid party’s kan bepalen en dat je aan de party een eigen inbreng kan doen. Meestal is het inschatten waar de dames voor open staan en wat hun interesse is om daar dan op in te spelen.

Het mooiste van de avonden is toch wel dat je de dames kunt leren dat seks geen taboe moet zijn en er open over gesproken kan worden. Wanneer dames een probleem hebben, kan ik helpen deze op te lossen. Dat vind ik ook erg mooi aan deze job. Ik vind het dan ook prachtig als ik na de party nog appjes krijg van dames dat ze zo blij zijn als het gelukt is de oplossing in praktijk te brengen. Ik heb nog nooit een “saaie” party gehad, het is iedere keer weer supergezellig!

> Lees hier het volledige verhaal van consulente Marleen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.