CONSULENTE WORDEN?

Ervaringen

Ervaring

Andrea (32)

Voltijds werkende bonusmama uit Olen

Dankzij hilarische avonden onder vrouwen kunnen we dit jaar op reis, heb ik een bikini-proof lijf na mijn sessies bij een personal coach en geraakt ons huisje meer en meer … lees meer.

Consulente

Cindy (39)

Zorgkundige en moeder van twee tieners

Alle toekomstige consulentes mogen zeker niet twijfelen: Ladies Night is mijn redder (redster) in mijn leven zowel op financieel als op emotioneel gebied, het heeft me door zware periodes geloodst en last but not least: mijn zelfvertrouwen begint meer en meer te groeien! Lees meer.

Consulente Jynte Ervaring

Jynte (23)

Samenwonend en naast Ladies Night werkzaam als opvoedster

Ik raad iedereen aan om consulente te worden bij Ladies Night! Je haalt er heel veel voldoening uit! Eigenlijk is het gewoon een super leuke hobby waar je nog iets mee kan bijverdienen ook! Je hebt een flexibele agenda, leert veel nieuwe mensen kennen, kan dames een fantastische avond bezorgen en haalt er zelf ook nog wat uit in je relatie! Leer Jynte beter kennen… lees meer.

Consulente Fran

Fran

Derdejaars Handelwetenschappen

De goede work-life balance is sowieso een voordeel bij Ladies Night als student! Maar zeker ook de zonet vermeldde collega’s, het leren verkopen en beter voor groepen staan. Ook gaan we niet onder stoelen of banken steken dat het altijd leuk is om meer toys te leren kennen persoonlijk! Samenvattend, werken bij Ladies Night omvat veel mooie voordelen! Lees meer.

Kaatje

Costumer Service Agent

“Reeds tijdens mijn studies wilde ik consulente worden om een extra centje te verdienen, toen had ik echter geen eigen wagen en was dit dus niet mogelijk. Na neergestreken te zijn in Aalst met een vaste job en eigen autootje, heb ik deze optie opnieuw bekeken. Ik heb nagedacht over de verschillende mogelijkheden: kunststofproducten voor huishoudelijk gebruik, juwelen, parfum.. Maar niks interesseerde mij zo erg als seksspeeltjes.” Lees hier meer over consulente Kaatje!

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.