CONSULENTE WORDEN?

Ervaringen

Andrea (32)

Voltijds werkende bonusmama uit Olen

Dankzij hilarische avonden onder vrouwen kunnen we dit jaar op reis, heb ik een bikini-proof lijf na mijn sessies bij een personal coach en geraakt ons huisje meer en meer … lees meer.

Consulente

Cindy (39)

Zorgkundige en moeder van twee tieners

Alle toekomstige consulentes mogen zeker niet twijfelen: Ladies Night is mijn redder (redster) in mijn leven zowel op financieel als op emotioneel gebied, het heeft me door zware periodes geloodst en last but not least: mijn zelfvertrouwen begint meer en meer te groeien! Lees meer.

Consulente Jynte

Jynte (23)

Samenwonend en naast Ladies Night werkzaam als opvoedster

Ik raad iedereen aan om consulente te worden bij Ladies Night! Je haalt er heel veel voldoening uit! Eigenlijk is het gewoon een super leuke hobby waar je nog iets mee kan bijverdienen ook! Je hebt een flexibele agenda, leert veel nieuwe mensen kennen, kan dames een fantastische avond bezorgen en haalt er zelf ook nog wat uit in je relatie! Leer Jynte beter kennen… lees meer.

Consulente Fran

Fran

Derdejaars Handelwetenschappen

De goede work-life balance is sowieso een voordeel bij Ladies Night als student! Maar zeker ook de zonet vermeldde collega’s, het leren verkopen en beter voor groepen staan. Ook gaan we niet onder stoelen of banken steken dat het altijd leuk is om meer toys te leren kennen persoonlijk! Samenvattend, werken bij Ladies Night omvat veel mooie voordelen! Lees meer.

Sanela

Sanela (40)

Getrouwd, moeder van drie kinderen en fulltime werkend

Alle dames die leuke avonden willen beleven, in een toffe sfeer willen werken en zich ervoor open willen stellen vanalles bij te leren, kan ik je Ladies Night aanbevelen. Lees meer.

sarahcools

Sarah (31)

Zorgkundige en moeder van twee tieners

Aan potentiële consulente`s kan ik één ding zeggen, twijfel niet om ons team te versterken, je wint niet alleen de kans om te leren, te groeien maar je wint een hele nieuwe familie. Geloof me Ladies Night is geen job, Ladies Night is een hobby die nog leuk verdiend zonder veel moeite. Voor mij is elke avond, een avond waarbij ik mij honderd procent mezelf voel en ben, consulente zijn betekend voor mij vrijheid, plezier, samenhorigheid en tikkeltje gekheid.

@ Copyright - Ladies Night Homeparties B.V.